ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
PP'de ki sensin sanırım.Bir şey yok iyi geceler.
PP'de ki sensin sanırım.Bir şey yok iyi geceler.
Aklıma şey geldi. Necmettin Erbakan'dı sanırım İTÜ'de yapılan en yüksek derece ile 3 yılda mezun olmuştu bir yerde duymuştum o efsane gerçek mi?Ben İTÜ Makineden 3.67 ile 3 senede mezun oldum. Hiç çalışmadan(!)
:d?Bir şey yok iyi geceler.
Evet benim bu aradaPP'de ki sensin sanırım.
3.96 ile 3.5 senede bitirdi. Bölümümüzün gelmiş geçmiş en iyisi şuana kadar. Rakibimdi benim, geçemedim. HüüüAklıma şey geldi. Necmettin Erbakan'dı sanırım İTÜ'de yapılan en yüksek derece ile 3 yılda mezun olmuşto o efsane gerçek mi?
Boş bulundum kb
Olsun mezun olabilmekte bir başarı. Bir tanıdığım mühendislik bölümünde 7. senesinde hala bitiremedi okuluda çok iyi bir okul değildi diye hatırlıyorum.3.96 ile 3.5 senede bitirdi. Bölümümüzün gelmiş geçmiş en iyisi şuana kadar. Rakibimdi benim, geçemedim. Hüüü
Ben de bölüm birincisi olarak bitirdim.Olsun mezun olabilmekte bir başarı. Bir tanıdığım mühendislik bölümünde 7. senesinde hala bitiremedi okuluda çok iyi bir okul değildi diye hatırlıyorum.
Fen lisesi ne ara havalı oldu? Belki akrabalarına hava atabikirsin.E havalı oluyon ya fen lisesinde okuyunca
benMerak ettim.
EfendimMerak ettim.