Dusmax
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,010
- İsim
- Tayfun Yılmaz
Dostum hayır maalesef.MEB planlıyor 1 hafta önceden bilim kurulu toplanıyor.Bilim kurulu üyeleride sınav olmasını istemiyor.E peki ben şeyi merak ediyorum sınav olmadınız ilk dönem hiçbir şey yapmadılar hadi 2. dönem de açılmadı bu seneyi geçtiniz ne olacak 9.sınıf ortalamanız hiç alınmayacak mı ? Hadi alınmadı diğer senelerde alınacak olan sınava gireceğiniz zaman ne olacak yani mezuna kalırsanız ?
Bir de gerçekten tek konu açılsın ve onun altında tartışılsın her gün aynı konudan 4 5 tane görmekten sıkıldım açıkçası.
He bir de twitterdaki 13 14 15 16 yaş kitlesinin yazdığı tweetleri kale alıp da istifa edecek biri yoktur diye düşünüyorum. 2 gün sonra sınavlar iptal olursa Ziya babaaa diye gezerler
Bilim kurulundan onay alınıp söylenen bir şey bu.
Yanlış anlamayın ama 11. Sınıftaki trigonometri çok kolay. Analitik de aşırı zor bir konu değil.
Herkes düzenli ders yapsa sorun olmayacak ama yapan yok ağlayan çok...
Şahsi adıma konuşayım 9 10 11 de hiç ders yapan biri değildim sene sonu ortalamam hep 78 79 geldi son gün belki çalışırdım belki çalışmazdım. Genel de hep hocaların anlattığı şeyleri de dinlemezdim ders yapacağım zaman da yt açar izlerdim. Hatta 9.sınıfın 2. dönemin de tarih hocası b.. gibiydi ve gerçekten anlatamıyordu. 18 almıştım sınavından ve ağlanmak ve sızlanmak bir işe yaramadığını fark edip gidip yt den çalışarak 86 almıştım Yaniii çalışarak yaparsınız ama genel de herkes oyun oynuyor ve sınavlara gelince sınav istemiyoruz şöyle böyle oluyor ne yapmalarını bekliyorsunuz ki sizi öpücük ile yollamalarını mı ? Eğer ertelerlerse bence daha berbat olacak daha fazla konudan sorumlu olacaksınız.