SINAVLAR ERTELENDİ

İptal olmaz bakan okulları açacaz dedi.Okullari açacaz diyen bakan,sinavlari iptal etmez.
Umarım açılan o okullar gidersin, bakanın attığı tweeti bir daha okumanı tavsiye ederim, açacağız mı demiş Virüs geçtikten sonra plan mı hazırlıyoruz virüs geçtikten sonra mı açacağız demiş bir bak bakalım.
 
Bence olucak olmazsa çok büyük isyan çıkar herkes ayaklanır canlı derse giremeyen var aile sorunları olan var aile hastalıgı olan var telefonu bilgisayarı olmayan var sayıyımmı daha sorun?
İsyan mı Ayaklanma mı hahaha güldürme beni sınav yapıldı diye böyle bir olayın yaşanması imkansız neden mi son 3-4 yıldır halk sömürülüyor çoğu kişi farkında ama ses çıkaramıyor (Silivri soğuktur meami de burdan çıktı) meb bi yapar sınavı paşa paşa gidersin paşa paşa gelirsin kimsenin sesi çıkamaz çünküü bura TR

Bi ihtimal da yapmaz her ihtimali düşünmek lazım
 
Umarım açılan o okullar gidersin, bakanın attığı tweeti bir daha okumanı tavsiye ederim, açacağız mı demiş Virüs geçtikten sonra plan mı hazırlıyoruz virüs geçtikten sonra mı açacağız demiş bir bak bakalım.
Virüs bitmesini beklemezler 2.Dönemin başında okulları açacaklar.
 
Sınava gitcem laki koronik olarak bronşit im var aileme bulaştırmıcam bunu istemiyorum canlı derslerdende bişey anlamıyorum ayrıca ayaklanma çıktıbile haberin yoktur ziya Selçuk istifa diye 2m tweet atıldı herkes bunu konuşuyor
 
Cuma günü açıklarlar. Sınavların olacağınıda öyle açıklamışlardı
 
Bakınız anlamadığınız nokta şu, sınava girecek kesimin bir kısmı 2 aylık konudan sınav oldu şimdiki iptal isteyen kesim ise 1 dönemlik konudan sınav olacak. Burada haksızlık doğuyor ve belli başlı hedefi olan kimselerin zoruna gidiyor. Eğer herkese eşit şartlarda bir sınav yapılacak olsaydı ne ala.
Sorun buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sınavlar iptal olmuş
 
Son düzenleme:
Geri
Top