Arama sonuçları: *

1. FakeLords

üniversiteme kayıt yapamıyorum yapamama nedenim lise diplomamın olmaması

açık öğretim öğrencisiiylm kayıt yapamaz mıyım
  2. FakeLords

🔥 Açık öğretim fakültesi kayıtlarına %90 zam geldi!

anladım çok teşekkür ederim aydınlattıgınız için iyi forumlar dilerim 1692810040 anladım çok teşekkür ederim aydınlattıgınız için iyi forumlar dilerim
  3. FakeLords

🔥 Açık öğretim fakültesi kayıtlarına %90 zam geldi!

açık ögretimden üniversite okumanın ne gibi bir avantajı varki mesela bilgisayar programcılıgı okursam iş bulabilirmiyim
  4. FakeLords

Açık lise kayıtları ne zaman ?

aslında 3. dönem kayıtları vardı haziranda ona kayıt olsa daha iyi olabilirdi eger bi bilginiz yoksa 3. dönemi erken dönem olarak anlayabilirsiniz
  5. FakeLords

burda eylül ayında yapılacagı yazıyor ama tam olarak tarih verilmemiş bu arada açık liseye geçiceksen bu sayfayı takip et tüm haberleri burdan hızlıca alabilirsin
  6. FakeLords

yanlışım olmazsa eger eylülde başlıyacak
  7. FakeLords

Açık lise hakkında acil bilgi

10 sinifta sinifta kalirsam en erken kac senede bitiririm yani benim yasitlarjmla ayni surede liseyi bitirebilirmiyim 1647292930 Geciliyor diye biliyorum 1647292971 Aslinda uzun zamandir burdayim ama turkcem coook iyi degil ve almanyadan geldim
  8. FakeLords

Bebimde aklimda o var full yös calismam istiyorum ama 10 sinifta sinifta kalirsam en erken kac senede bitiririm yani benim yasitlarjmla ayni surede liseyi bitirebilirmiyim
  9. FakeLords

Peki ben bu sene yani 10 gidiyorum sinifta kalirsam en erken ne zaman bitirebilirim 1647292098 Yabanciyim ben
  10. FakeLords

Tam olarak ne demek istiyor ben 10. Sinifa gidiyorum ve busene sinifta kalsam ve 11 sinif acik ogretimde 18 yasima giriyorum yani 11 sinifa gecince 12 sinifi direkmi gecicem tam anlamadim nolur yardimci olun...
  11. FakeLords

açık ögretim lisesi bilgi

https://www-sozcu-com-tr.cdn.ampproject.org/v/s/www.sozcu.com.tr/2021/egitim/acik-ogretim-lisesi-kac-yilda-biter-aol-kac-donem-suruyor-6763103/amp/?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#aoh=16472888138469&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%251%24s%20alan%C4%B1ndan&amp...
  12. FakeLords

açık ögretim lisesi bilgi

merhaba ben 10. sınıf gidiyorum ve aklıma şöyle bir şey takıldı açık lise kayıtları şuan yok eger bu sene sınıfta kalsam ve eylül ayında açık liseye kaydolsam hangi sınıftan başlarım eger 10. sınıftan başlarsam şöyle bişey varmış 18 yaşında olanlar açık liseyi yaz tatilinde devam ettirip bi sınıf...
  13. FakeLords

Açık Ögretim Kayıt Tarihleri

açık ögretim kayıtları 11 şubatta bittmiş ben gitsem kayıt yapabilirmiyim
  14. FakeLords

LGS'ye 10 Gün Çalışıp 250 Alabilir miyim?

ben 2 gün çalışıp 290 aldım eger ********** degilsen çok rahat alırsın
Top Bottom