açık ögretim lisesi bilgi

FakeLords

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
153
merhaba ben 10. sınıf gidiyorum ve aklıma şöyle bir şey takıldı açık lise kayıtları şuan yok eger bu sene sınıfta kalsam ve eylül ayında açık liseye kaydolsam hangi sınıftan başlarım eger 10. sınıftan başlarsam şöyle bişey varmış 18 yaşında olanlar açık liseyi yaz tatilinde devam ettirip bi sınıf daha geçebiliyormusuz lütfen cevaplarmısınız

Açık lisede sınıf mantığı yok. Kredi mantığı var. 10. sınıfı bitirdiğiniz için 2 senelik kredi ile girersiniz.
Yaz tatili olayını sadece sizden duydum. zaten senede 3 sınav var.
öyle bir şey yoktur büyük ihtimalle.

merhaba ben 10. sınıf gidiyorum ve aklıma şöyle bir şey takıldı açık lise kayıtları şuan yok eger bu sene sınıfta kalsam ve eylül ayında açık liseye kaydolsam hangi sınıftan başlarım eger 10. sınıftan başlarsam şöyle bişey varmış 18 yaşında olanlar açık liseyi yaz tatilinde devam ettirip bi sınıf daha geçebiliyormusuz lütfen cevaplarmısınız
yaz tatili diye bir şey yok

Mezun olduğun döneme göre kredi alıyorsun.Benim arkadaşım 11.sınıf 2. dönem geçiş yaptı 140 küsür kredi aldı.Ayrıca sınıfta kalmazsan senin için daha iyi olur,fazla kredi alırsın.
Yaz tatili olayını bende ilk defa duydum.Sanırım yok öyle bir şey.

Mezun olduğun döneme göre kredi alıyorsun.Benim arkadaşım 11.sınıf 2. dönem geçiş yaptı 140 küsür kredi aldı.Ayrıca sınıfta kalmazsan senin için daha iyi olur,fazla kredi alırsın.
Yaz tatili olayını bende ilk defa duydum.Sanırım yok öyle bir şey.
Post automatically merged:

yaz tatili diye bir şey yok

Son düzenleme:
Geri