Neler Yeni

açık ögretim lisesi bilgi

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
merhaba ben 10. sınıf gidiyorum ve aklıma şöyle bir şey takıldı açık lise kayıtları şuan yok eger bu sene sınıfta kalsam ve eylül ayında açık liseye kaydolsam hangi sınıftan başlarım eger 10. sınıftan başlarsam şöyle bişey varmış 18 yaşında olanlar açık liseyi yaz tatilinde devam ettirip bi sınıf daha geçebiliyormusuz lütfen cevaplarmısınız

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Açık lisede sınıf mantığı yok. Kredi mantığı var. 10. sınıfı bitirdiğiniz için 2 senelik kredi ile girersiniz.
Yaz tatili olayını sadece sizden duydum. zaten senede 3 sınav var.
öyle bir şey yoktur büyük ihtimalle.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,262
İsim
Mert Can Ergün
merhaba ben 10. sınıf gidiyorum ve aklıma şöyle bir şey takıldı açık lise kayıtları şuan yok eger bu sene sınıfta kalsam ve eylül ayında açık liseye kaydolsam hangi sınıftan başlarım eger 10. sınıftan başlarsam şöyle bişey varmış 18 yaşında olanlar açık liseyi yaz tatilinde devam ettirip bi sınıf daha geçebiliyormusuz lütfen cevaplarmısınız
yaz tatili diye bir şey yok

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Mezun olduğun döneme göre kredi alıyorsun.Benim arkadaşım 11.sınıf 2. dönem geçiş yaptı 140 küsür kredi aldı.Ayrıca sınıfta kalmazsan senin için daha iyi olur,fazla kredi alırsın.
Yaz tatili olayını bende ilk defa duydum.Sanırım yok öyle bir şey.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mezun olduğun döneme göre kredi alıyorsun.Benim arkadaşım 11.sınıf 2. dönem geçiş yaptı 140 küsür kredi aldı.Ayrıca sınıfta kalmazsan senin için daha iyi olur,fazla kredi alırsın.
Yaz tatili olayını bende ilk defa duydum.Sanırım yok öyle bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaz tatili diye bir şey yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,074
Üyeler