Neler Yeni

Açık liseye geçmeli miyim ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,820
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neden kalıyordun ? ''Dersleri anlamıyorum'' sadece bir bahane. Dersleri nasıl olsa anlamıyorum diyerek önemsemedin ve çalışmadın sanırım.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,820
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Suan normal Anadolu lisesi okuyorum 10. Sınıfa geçtim virüs yüzünden yoksa kalıyordum
Okula gidiyorum ama okul benim için sadece zaman kaybı derslerin yarisindan fazlasından kaldım
Liseyi bitirmek zorundayım o yüzden açık liseye geçmek mantıklı mı
Oyle yada böyle o lise bitecek o yuzden liseyi en kolay yoldan neden bitirebilirim kafamda meslek lisesinemi geçsem açıktan mı okusam diye bir soru var ama meslek liseside Anadolu lisesi gibi benim için zaman kaybı olurmu

• TEŞEKKÜRLER​
Açık liseye geç bi farkımyok ben 3 sene anadolu okudum son sene sınava hazırlmak için açığa geçtim hangi liseden mezun olduğun önemli değil

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,405
İsim
.
Neden kalıyordun ? ''Dersleri anlamıyorum'' sadece bir bahane. Dersleri nasıl olsa anlamıyorum diyerek önemsemedin ve çalışmadın sanırım.

ilkokul öğretmeni beni okulu bana sevdireceğine nefret ettrirse kalırım ilk taşı nasıl koyarsan diğer taşlar öyle gelir
binanın temelini sağlam yapacaksınki tepeside sağlam olsun ilkokuklda bile notlarım 30-40
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt dışından malzeme getirip satmak.
Şimdi ise bilgisayar toplayıp satacağım.

Evet bu sene sıkı çalışacağım.

sorumluluk sınavına girdinmi

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ilkokul öğretmeni beni okulu bana sevdireceğine nefret ettrirse kalırım ilk taşı nasıl koyarsan diğer taşlar öyle gelir
binanın temelini sağlam yapacaksınki tepeside sağlam olsun ilkokuklda bile notlarım 30-40
Benimde durumum öyle idi hatta ben direk kaldım :). Ama asla açık liseye geçmeyi düşünmedim 10.Sınıfı tekrar okudum ve yüksek bir not ortalaması ile bitirdim bende ''dersleri anlamıyorum'' diyordum ama bu sadece bahane çok çalıştım ama gördüm ki sorun derslerde değil bende imiş. Al eline temelden başlayan kitapları otur çalış, çalışmadan hiç bir şey olmaz ne olursa olsun umutsuzluğa kapılma çalış.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,820
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Evet edebiyata girdim ,geçtim.

Luftwaffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Özdoğan

Kardeşim yaşın küçük yanlış düşünüyosun hiç bişeyi olmadan 0 bilgisiyle çalışa çalışa iyi bir yerlere gelenler var sen diyosunki ilkokul hocam okula küstürdü bende küsücem ne bu hemen vazgecme çalışıcam de 3 sene dişini sık okuluna odaklan hiçbir şey bahane değildir hiçbirşey

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Suan normal Anadolu lisesi okuyorum 10. Sınıfa geçtim virüs yüzünden yoksa kalıyordum
Okula gidiyorum ama okul benim için sadece zaman kaybı derslerin yarisindan fazlasından kaldım
Liseyi bitirmek zorundayım o yüzden açık liseye geçmek mantıklı mı
Oyle yada böyle o lise bitecek o yuzden liseyi en kolay yoldan neden bitirebilirim kafamda meslek lisesinemi geçsem açıktan mı okusam diye bir soru var ama meslek liseside Anadolu lisesi gibi benim için zaman kaybı olurmu

• TEŞEKKÜRLER​
hocam etrafımdaki çoğu insan aynı mantık ile açık liseyi denedi,hepsi de şuan okumadı ve dericide çalışıyor. Normal okunmuyorsa açıktan hiç olmaz der annem gayet de doğru bir söz bence derslere çalışmaya bakın siz

Top Bottom