Neler Yeni

Açık liseye geçmeli miyim ?

Neden kalıyordun ? ''Dersleri anlamıyorum'' sadece bir bahane. Dersleri nasıl olsa anlamıyorum diyerek önemsemedin ve çalışmadın sanırım.

Suan normal Anadolu lisesi okuyorum 10. Sınıfa geçtim virüs yüzünden yoksa kalıyordum
Okula gidiyorum ama okul benim için sadece zaman kaybı derslerin yarisindan fazlasından kaldım
Liseyi bitirmek zorundayım o yüzden açık liseye geçmek mantıklı mı
Oyle yada böyle o lise bitecek o yuzden liseyi en kolay yoldan neden bitirebilirim kafamda meslek lisesinemi geçsem açıktan mı okusam diye bir soru var ama meslek liseside Anadolu lisesi gibi benim için zaman kaybı olurmu

• TEŞEKKÜRLER​
Açık liseye geç bi farkımyok ben 3 sene anadolu okudum son sene sınava hazırlmak için açığa geçtim hangi liseden mezun olduğun önemli değil

Neden kalıyordun ? ''Dersleri anlamıyorum'' sadece bir bahane. Dersleri nasıl olsa anlamıyorum diyerek önemsemedin ve çalışmadın sanırım.

ilkokul öğretmeni beni okulu bana sevdireceğine nefret ettrirse kalırım ilk taşı nasıl koyarsan diğer taşlar öyle gelir
binanın temelini sağlam yapacaksınki tepeside sağlam olsun ilkokuklda bile notlarım 30-40
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışından malzeme getirip satmak.
Şimdi ise bilgisayar toplayıp satacağım.

Evet bu sene sıkı çalışacağım.

sorumluluk sınavına girdinmi

ilkokul öğretmeni beni okulu bana sevdireceğine nefret ettrirse kalırım ilk taşı nasıl koyarsan diğer taşlar öyle gelir
binanın temelini sağlam yapacaksınki tepeside sağlam olsun ilkokuklda bile notlarım 30-40
Benimde durumum öyle idi hatta ben direk kaldım :). Ama asla açık liseye geçmeyi düşünmedim 10.Sınıfı tekrar okudum ve yüksek bir not ortalaması ile bitirdim bende ''dersleri anlamıyorum'' diyordum ama bu sadece bahane çok çalıştım ama gördüm ki sorun derslerde değil bende imiş. Al eline temelden başlayan kitapları otur çalış, çalışmadan hiç bir şey olmaz ne olursa olsun umutsuzluğa kapılma çalış.

Evet edebiyata girdim ,geçtim.

Kardeşim yaşın küçük yanlış düşünüyosun hiç bişeyi olmadan 0 bilgisiyle çalışa çalışa iyi bir yerlere gelenler var sen diyosunki ilkokul hocam okula küstürdü bende küsücem ne bu hemen vazgecme çalışıcam de 3 sene dişini sık okuluna odaklan hiçbir şey bahane değildir hiçbirşey

Suan normal Anadolu lisesi okuyorum 10. Sınıfa geçtim virüs yüzünden yoksa kalıyordum
Okula gidiyorum ama okul benim için sadece zaman kaybı derslerin yarisindan fazlasından kaldım
Liseyi bitirmek zorundayım o yüzden açık liseye geçmek mantıklı mı
Oyle yada böyle o lise bitecek o yuzden liseyi en kolay yoldan neden bitirebilirim kafamda meslek lisesinemi geçsem açıktan mı okusam diye bir soru var ama meslek liseside Anadolu lisesi gibi benim için zaman kaybı olurmu

• TEŞEKKÜRLER​
hocam etrafımdaki çoğu insan aynı mantık ile açık liseyi denedi,hepsi de şuan okumadı ve dericide çalışıyor. Normal okunmuyorsa açıktan hiç olmaz der annem gayet de doğru bir söz bence derslere çalışmaya bakın siz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,015
Üyeler
173,292
Son üye
HVEVgg
Geri