- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
Meslekten biter ama ben anadolu lisesi mezunuyum tam bilmiyorumEn ama en kolay yoldan liseyi bitirmem lazım en kolay meslektenmi biter açıktanmi
Meslekten biter ama ben anadolu lisesi mezunuyum tam bilmiyorumEn ama en kolay yoldan liseyi bitirmem lazım en kolay meslektenmi biter açıktanmi
Üniversite okumicam eğitim öğretim hayatımı lisede bitirmek istiyorum mesleğimi gecmeliyimüniversite okumak istemiyosan direk liseden sonra kalifiye olarak çalışcam diyorsan geçebilirsin meslek lisesine geçersen bi bölüm seçersin en azından okul bittiğinde elinde o dalda belgen olur
liseden sonra ne yapacaksın ona bağlı kendi dükkanınız şirketiniz falan varsa açıktan oku eğer normal bir işte çalışacaksan meslek okumanı tavsiye ederimÜniversite okumicam eğitim öğretim hayatımı lisede bitirmek istiyorum mesleğimi gecmeliyim
Babanın kendi dükkanı yoksa geçme varsa okuma zaten :d
liseden sonra ne yapacaksın ona bağlı kendi dükkanınız şirketiniz falan varsa açıktan oku eğer normal bir işte çalışacaksan meslek okumanı tavsiye ederim
Ve sonra asgari ücretle sürüneceksin gerçi okusan da sürünmeye devam ediyorsunDu
Dükkan yok maalesef yok
Anlayaginiz şu ki lise diploması ile bir ise gireceğim
öyle işin çok zor olacaktır zaten işsizlik şuan aşırı fazla ülkede üniversite mezunları bile işsiz olan işlere kölelikten farksızDu
Dükkan yok maalesef yok
Anlayaginiz şu ki lise diploması ile bir ise gireceğim
Ve sonra asgari ücretle sürüneceksin gerçi okusan da sürünmeye devam ediyorsun![]()
öyle işin çok zor olacaktır zaten işsizlik şuan aşırı fazla ülkede üniversite mezunları bile işsiz olan işlere kölelikten farksız
geçmemelisin diye belirttim zatenSonuç olarak gecmelimiyim gecmemelimiyim
Bende 9 da kaldım.
Şu an 10 um.
Açık lisede sınavlar daha zor olacak.
Gezmek daha iyi gelecek veya bilgisayar oynamak,ders çalışmıcaksın.
Okula giderken ders çalışmak mecbur.
Hayır düşünmedim.peki sen açık liseye geçmeyi düşünüyormusun
Hayır düşünmedim.
Çünkü açık liseye geçen çoğu kişi mezun olamıyor.
Bende okulu sevmem fakat eğlenceli oluyor.
Allah kerim der susarım.dpeki 10.sınıf ı nasıl geçeceksin