Arama sonuçları: *

1. F

Sinan kuzucu ılk doz sarmal deneme cevap anahtarı nasıl bulunur?

http://sorucozumleri.sinankuzucuyayinlari.com/2023-lgs-turkce-ilk-doz-sarmal-deneme bu kitabın cevap anahtarı lazım. Bulabilecek var mıdır? 2023 LGS Türkçe ilk doz sarmal deneme.
  2. F

Çanta kazanım ölçme sorularının cevap anahtarını nasıl bulunur?

Hoca 3 tane çanta Türkiye geneli kazanım ölçme ve değerlendirme sınavı atmış. Çözdüm ve cevapları lazım hoca atmamış daha. Nereden bulabilirim? 8. sınıf fen.
  3. F

Ders Çalışma İsteği Duymuyorum

Ben anasınıfından beri TED'de okuyorum anadolu lisesi olarak geçiyor %50 burs alabilirsem oraya gidicem. 1671299619 Hocam zaten karabükten çıkma ihtimalim yok araba da var şükür istediğim okul da zaten arabayla 3dk yürüyerek 10dk.
  4. F

Hocam 1.5 saatte ben oturduğum şehirden ankaraya giderim şehrin en uzak noktası maksimum 50 kilometre uzaktır bana (karabükte oturuyorum)
  5. F

Anadolu lisesine gidicem (yani pek anadolu sayılmasa da anadolu) 1671299227 Hedefim o yani
  6. F

Niye öyle dediniz anlayamadım Aslında hedefim anadolu lisesi sayılır amma velakin normalden biraz farklı
  7. F

Benimki de bilgisayar mühendisliği
  8. F

Hocam onlarda maks 3 yanlış çıkıyor. Zaten özel ders hocaları ödev veriyor haftalık 30 test falan çözüyorum sizce yeterli midir? (matematik ve türkçeden çözüyorum arada bir diğer derslerden 1-2 test çözüyorum)
  9. F

8. sınıfım. Çalışasım gelmiyor. PC'nin başında maya gibi oturuyorum. Puanlarım da işin garibi iyi. En son olan AV yayınları denemesinde türkiyede 265. oldum mesela (kitap yüzü açmadım) Sizce şimdi kasmıyıp 2. dönem biraz kasmalı mıyım yoksa şimdi kasmaya başlamalı mıyım?
  10. F

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Bruh?!?
  11. F

TELEFONUNU ÇIKART(!)
  12. F

birkaç yüz bin lira heralde
  13. F

Deneme sınavı soru cevabı hatalı mı?

Hangi derste kaç yanlış var benim puandan tahmini bi sonuç çıkartırsınız. Türkçe 6Y İnkılap full Din 1Y İng 1Y Matematik 3Y 1B Fen 3Y 420 puan.
  14. F

Bize türkiye geneli sonuçlar bile verildi nasıl açıklanmadı?
  15. F

AV yayınları denemesi ben de oldum. Müfredatta yok bu soru iptal edilmeli. Kaç aldınız bu arada ben 420 aldım.
  16. F

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

350 az değilmi
  17. F

Yav bana bu denemeler lgsden zor geliyor şu ana kadar geldiğim yerlerdeki matematik ve türkçe sorularını denemelerde yapamıyorum ama oturup süreli eski lgs sorularını çözünce 1 yanlış veya full çıkıyor.
  18. F

Denemede hocam :d bu sene giricem özel okuldayım b1+ görüyom bi zahmet fulliyim
  19. F

O sırada ingde fulleyip 300 alan ben
  20. F

O zaman eh denebilir. Bende boş bırakma alışkanlığı yok türkçede boş bırakınca 6. sorudan sonrakiler full kaydı 300 aldım yoksa 330 340 civarı bişeydi çalışmadım.
Top Bottom