Neler Yeni

Ders Çalışma İsteği Duymuyorum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Niye öyle dediniz anlayamadım

Aslında hedefim anadolu lisesi sayılır amma velakin normalden biraz farklı
zaten notların iyi tr 256.sıyım diyorsun güzel bir anadoluya gir yetiyor şuan önündeki tek engel tek hedefin lgs ama lgs bitince dahada büyüğü başlıyor kendini bu kadar kasma yani çalışmak için o kadar zorlamana gerek yok
Bu kafada düşünme herkes kasma diyor ama biraz kasman lazım düzgün bir anadoluya git ki hem çevren iyi olur hem sınıfta dersi dinleyebilirsin hem üniversitede daha iyi sonuç çıkartabilirsin.Her zaman en kötü duruma hazırlıklı ol sınavı kolay sorarlarsa çok kötü oluyor 390la mesleğe gittim çalışmama rağmen,sınıfa gelen eleman lol bağımlısı ben zaten hiç çalışmadım falan diyor 50puan fark var aramızda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben lgs zamanında arkadaşlarımla gezdim kurslardan kaçtım 10 test falan cözmüşümdür Max bı sene boyunca pişman değilim yani mutluydum en azından şimdi obb ile alan bı okuldayım ama evime 1,5 saat uzaklıkta otobüsle gidip gelirken gelmis geçmiş herkesi anıyorum felaket bişey böyle bı durumun olucaksa gitmememeni öneririm.Fen lisesi bile olsa

Yok aynı

.d sen nerde oturuyon hacı il olarak
Bursa

Batu_han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan
Anadolu lisesine gidicem (yani pek anadolu sayılmasa da anadolu)

Hedefim o yani
Bak benden sana öneri az önce de yazdım lise çevresi senin hayatını aşırı etkiler o yüzden lise çok önemli. Yazdığına göre sende ışık var anadolu liselerinin bir önemi kalmadı bildiğim kadarıyla artık sizde nitelikli okul ayrımı var. Nitelikli okula girmeye bak öğrenci kalitesi yüksek olursa sende iyi etki yapar bu yüzden üniversite hayatını da bir yerde belirlemiş olur. Zibil gibi üniversite dolu bunların 50 bin hadi 100 bini iyi yerler olsun. Sen buralara gidemezsen kuvvetle muhtemel 4 yıl okuduktan sonra beklediğini alamazsın.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam 1.5 saatte ben oturduğum şehirden ankaraya giderim şehrin en uzak noktası maksimum 50 kilometre uzaktır bana (karabükte oturuyorum)
Çok saçma bı olayı işte 10 puan oynuyor alt tarafı ama mahallemde her türlü şey var çevre açısından biraz daha iyi moral açısından berbat eve gelince yorgun geliyorum sadece uzanmak istiyor ama evi yakın olanlar 3 de çıkıyor 10 dk sonra evde dinlenip dersini yapabiliyor beni çok fazla zorladı bu durum

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Bak benden sana öneri az önce de yazdım lise çevresi senin hayatını aşırı etkiler o yüzden lise çok önemli. Yazdığına göre sende ışık var anadolu liselerinin bir önemi kalmadı bildiğim kadarıyla artık sizde nitelikli okul ayrımı var. Nitelikli okula girmeye bak öğrenci kalitesi yüksek olursa sende iyi etki yapar bu yüzden üniversite hayatını da bir yerde belirlemiş olur. Zibil gibi üniversite dolu bunların 50 bin hadi 100 bini iyi yerler olsun. Sen buralara gidemezsen kuvvetle muhtemel 4 yıl okuduktan sonra beklediğini alamazsın.
Ben anasınıfından beri TED'de okuyorum anadolu lisesi olarak geçiyor %50 burs alabilirsem oraya gidicem.

Çok saçma bı olayı işte 10 puan oynuyor alt tarafı ama mahallemde her türlü şey var çevre açısından biraz daha iyi moral açısından berbat eve gelince yorgun geliyorum sadece uzanmak istiyor ama evi yakın olanlar 3 de çıkıyor 10 dk sonra evde dinlenip dersini yapabiliyor beni çok fazla zorladı bu durum
Hocam zaten karabükten çıkma ihtimalim yok araba da var şükür istediğim okul da zaten arabayla 3dk yürüyerek 10dk.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben anasınıfından beri TED'de okuyorum anadolu lisesi olarak geçiyor %50 burs alabilirsem oraya gidicem.

Hocam zaten karabükten çıkma ihtimalim yok araba da var şükür istediğim okul da zaten arabayla 3dk yürüyerek 10dk.
Çok iyi ozaman

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
denemelerde ve meb kazanımların iyiyse konulara baksan yeterli önceki çıkmış soruları çöz yeterli

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
Kanka İsteğin Yoksa Çalıştığın Dersten Bir Şey Anlamazsın Zaten Bu Bi İstek Değil Bu Bi İhtiyaç Pomodro Tekniği İle Çalışmayı dene ayrıca 1 ay 3 ay 5 ay değil potansiyelin neresi ise orayı kazanırsın zaten potansiyelini yükseltmek için çalışmalısın şuna da asla inanma bu harıl harıl çalıştı şu bilmem kaç kitap bitirdi o beni geçer cart curt annemi hatırlıyorum bana meslek lisesi kazansan şükretcem diyordu hiç çalışmadığımı düşünüyordu fen lisesindeyim şu an ebeveynlerini memnun etme çabasına girme memnun edemezsin onun dışında hiç çalışma isteğin yoksa en azından haftada 1 2 deneme yap süreyi verimli kullanmayı öğren gerisini bilgin getirir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,859
Üyeler
161,154
Son üye
lalo_salamanca
Top Bottom