Neler Yeni

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Aynen kardeşim öyle. Aldığım parayla spora gidiyorum, gayet güzel dışardan yiyebiliyorum, akbile falan yetiyor. Birkaç yüz ailemden destek alıyorum o kadar. Senin neyine yetmiyor anlat senden duyalım bir de
birkaç yüz bin lira heralde

SadeceSeyf

80+ Gold

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
İnsanlar gözüyle görüyor ben yaşıyorum. Ben fazla demiyorum da okumaya giden bir öğrenci için ailesinden de az bir para alırsa gayet yeterli bir miktar. Bunlar her gün kafelerde, internet kafelerde geziyor sonra yetmiyor diyor. Yetmez tabi. Şimdi derler genciz yapmayalım mı diye
Genç olarak bunları yapacak tabii ki. Sen ne bekliyorsun her şeyi kısıtlamalarını ve senin de kabul etmeni mi ? Senin gibiler sürekli kabullendiği için bu durumdayız zaten. Bende liseye gidiyorum okul evime 1km uzaklıkta ama ben hiç gezmeden tozmadan aylık 500TL den fazla yol ve yemek parası harcıyorum. Üniversitedeki biri gezer de tozar da. Kahvesini de içer internet kafeye de gider , hakkı bu zaten. Çocukluğunu gençliğini yaşayamadın mı hayattan ne bekleyeceksin ?

Megan

80+ Silver
Ailesinden destek alamayan hiç bir çocuğa bu para yetmez. Kaldı ki bu şekilde okumaya çalışan bir sürü genç var.
Eğer bir öğrenci okumaya gidiyorsa bu para ona okuması yemesi için yeter. Keyfi şeyler için yetmez. Mesela her gün dışarda kahve içecekse tabi yetmez. Öyle olsa 3 4 bin lazım

SadeceSeyf

80+ Gold
Genç olarak bunları yapacak tabii ki. Sen ne bekliyorsun her şeyi kısıtlamalarını ve senin de kabul etmeni mi ? Senin gibiler sürekli kabullendiği için bu durumdayız zaten. Bende liseye gidiyorum okul evime 1km uzaklıkta ama ben hiç gezmeden tozmadan aylık 500TL den fazla yol ve yemek parası harcıyorum. Üniversitedeki biri gezer de tozar da. Kahvesini de içer internet kafeye de gider , hakkı bu zaten. Çocukluğunu gençliğini yaşayamadın mı hayattan ne bekleyeceksin ?
O istiyor ki onun çevresi gibi kahveye gidip akşama kadar çay içecek :d dfjsdgdsnfjgdf

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İnsanlar gözüyle görüyor ben yaşıyorum. Ben fazla demiyorum da okumaya giden bir öğrenci için ailesinden de az bir para alırsa gayet yeterli bir miktar. Bunlar her gün kafelerde, internet kafelerde geziyor sonra yetmiyor diyor. Yetmez tabi. Şimdi derler genciz yapmayalım mı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailemden kuruş almıyorum. Daha 5dk olmadı bilmeden yorum yapma diyordun sen yapıyorsun
Kendi ailenle karıştırma derken para verme konusundan bahsetmedim. Kardeşin ayıklıyor dedin ya onu söyledim sen aileni ayıklıyorsun demekki. Bizde öyle şeyler olmaz anlamında dedim ama sen yine bunu da anlamadın. Bu bursu hiç hak etmiyorsun bari zeki birisi alsa.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Eğer bir öğrenci okumaya gidiyorsa bu para ona okuması yemesi için yeter. Keyfi şeyler için yetmez. Mesela her gün dışarda kahve içecekse tabi yetmez. Öyle olsa 3 4 bin lazım
TELEFONUNU ÇIKART(!)

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mustafa
pybs kaç lira bilgi var mı

Megan

80+ Silver
Tamam o zaman devlet her öğrenciye 5-10 bin tl bağlasın bunu mu bekliyorsunuz

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
Kazım Buğrahan Mert
Gece gündüz kafelerde gezersem 10 bin de yetmez

Kardeşin senden iyi para ayıklıyomuş helal olsun ona
Mont alcam bu ay 700 TL ortalama diğeri yemeğine yetmez

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Ailemden kuruş almıyorum. Daha 5dk olmadı bilmeden yorum yapma diyordun sen yapıyorsun
Onu geçtim sen ne dediğini de bilmiyorsun. Az önce ailemden bir kaç yüz destek alıyorum dedin. Şimdi kuruş almıyorum diyorsun.
Aynen kardeşim öyle. Aldığım parayla spora gidiyorum, gayet güzel dışardan yiyebiliyorum, akbile falan yetiyor. Birkaç yüz ailemden destek alıyorum o kadar. Senin neyine yetmiyor anlat senden duyalım bir de

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri