Neler Yeni

KYK Bursu 1250₺ Olarak Açıklandı

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
.
Eğer bir öğrenci okumaya gidiyorsa bu para ona okuması yemesi için yeter. Keyfi şeyler için yetmez. Mesela her gün dışarda kahve içecekse tabi yetmez. Öyle olsa 3 4 bin lazım
30 adet kahve için neden 3-4 bin lazım diye sorgulamıyor, gelmiş burda "yeter yeter" diyor.

Bünyamina

80+ Platinum
Şu an ki durum için yeterli, yurtta kalmıyorum ev tuttuk 500 kira var toplam 1.500 TL alıyorum ailemden ve dönüyor kaldıki yurtta 450 TL'ye sabah akşam yemek elektrik su dahil hayli hayli geçinirler
senin yemek paran yol paran telefon faturan + diğer giderler 1k mı tutuyor

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Şu an ki durum için yeterli, yurtta kalmıyorum ev tuttuk 500 kira var toplam 1.500 TL alıyorum ailemden ve dönüyor kaldıki yurtta 450 TL'ye sabah akşam yemek elektrik su dahil hayli hayli geçinirler
Yetmez dostum kardeşimde yurtta kalıyor. Bu verilen paranın 2 katı daha veriyoruz anca yetiyor. Yurtta interneti yok mesela telefonuna fazla internet paketi yaptık sadece o bile aylık 180 TL falan.

Megan

80+ Silver
En azından kişisel ihtiyaçları düşünerek ona göre bir hesaplama yapabilir. Her öğrenciye farklı fiyatta olur. Bence bir öğrenciye 3-4 bin vermeli ki en azından adam akıllı yaşayabilsinler. Bu da yurt da falan kalırsa yeter yani.
Ülkenin ekonomisi şu durumdayken 3 4 bin imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yetmez dostum kardeşimde yurtta kalıyor. Bu verilen paranın 2 katı daha veriyoruz anca yetiyor. Yurtta interneti yok mesela telefonuna fazla internet paketi yaptık sadece o bile aylık 180 TL falan.
Abart abart 90tl ye 20gb lık internet paketim var. Yurdun 32 gb interneti var ama o bir şeye yaramıyor

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Megan

80+ Silver
30 adet kahve için neden 3-4 bin lazım diye sorgulamıyor, gelmiş burda "yeter yeter" diyor.
Onun yeri bu konunun altı değil çünkü. Ben burda ekonomimiz alım gücümüz iyi demiyorum. 1250tl bir öğrencinin eğitim ihtiyaçlarını karşılaması için gayet yeterli kimse ağlamasın

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ülkenin ekonomisi şu durumdayken 3 4 bin imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abart abart 90tl ye 20gb lık internet paketim var. Yurdun 32 gb interneti var ama o bir şeye yaramıyor
Neyini abartayım vodafonu ara sor. Daha 3 gün oldu geçeli. Turkcell daha pahalıydı ve daha az internet vardı. 90 TL ye öyle bir paket varsa söyle bizde onu yapalım.

şahin doğan

80+ Platinum
Onun yeri bu konunun altı değil çünkü. Ben burda ekonomimiz alım gücümüz iyi demiyorum. 1250tl bir öğrencinin eğitim ihtiyaçlarını karşılaması için gayet yeterli kimse ağlamasın
1 üni kitabı 1000 TL. Yettimi ?

Azief

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Azief
Bence açıklamakla uğraşmaya bile gerek yok. Benim tuzum kuru, ben diyorum yetmez bu paralar sizlere, sadece burs ve üstüne ailesinden az biraz aldıklarıyla geçinenler kendilerine bunu uygun görüp bu yeter fazla bile diyor. Asıl bu durumdaki insanların ses çıkarması lazım. Ama bizim ülkede şükretmeye çok alışmışlar.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kral ağlama konusunda değil hiç yoktan iyidir tabi ki ama sen konuyu agrasif bir dille anlattığın için bu durumdasın ve şunuda ekle kyk bursunun 300 tl olduğu yılda , alım gücüyle şuan ki 4 basamak birim parayla alım gücü aynı değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,997
Üyeler
161,182
Son üye
Mevzi Özdemir
Top Bottom