cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
kyk bursu notları iyi olan öğrencilere beleşe verilen para mı
Ben hep 50 liralik yaşiyorumHayirli olsun dostlar.
Bir de böyle kendinizi akıllı sanıp da konuşmanız yok muFazla makarna tüketme göbeğe gider.Az protein tüket yukarıya gitsin.
kral cep telefonunu sormayı unuttun.Gece gündüz kafelerde gezersem 10 bin de yetmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşin senden iyi para ayıklıyomuş helal olsun ona
Kendi ailenle karıştırma. Memlekette bir sen okuyormuşsun gibi davranmayı bırak.Gece gündüz kafelerde gezersem 10 bin de yetmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşin senden iyi para ayıklıyomuş helal olsun ona
Burs çıkanların çoğunluğu yurtta kalıyor yurdun 450 TL olduğunu düşünürsek ideal bence zam gelmezse tabiiiSaçma saçma konuşma 1250 TL bu çocukların yol parasına yetmez. Kira yemek falan geçtim okula gitmek için bindiği minübüs otobüse yetmez. Beğenmiyorsanız almayın diyor bide
Ben fazla akıllı olmayabilirim fakat senin benden zeki olmadığında kesin :d. Gerçi aileden böyle gördüğün belli oluyor. Max meganBir de böyle kendinizi akıllı sanıp da konuşmanız yok mu
İnsanlar gözüyle görüyor ben yaşıyorum. Ben fazla demiyorum da okumaya giden bir öğrenci için ailesinden de az bir para alırsa gayet yeterli bir miktar. Bunlar her gün kafelerde, internet kafelerde geziyor sonra yetmiyor diyor. Yetmez tabi. Şimdi derler genciz yapmayalım mı diyeTamam savunacaksın ama insanların gözüyle gördüğü şeyi siz yanlış biliyorsunuz da deme be.
Ailemden kuruş almıyorum. Daha 5dk olmadı bilmeden yorum yapma diyordun sen yapıyorsunKendi ailenle karıştırma. Memlekette bir sen okuyormuşsun gibi davranmayı bırak.
Ben gidiyorum kral zaten uyarı puanı var ban yerim yoksa.Bu hamur adamla uğraşılmazKendi ailenle karıştırma. Memlekette bir sen okuyormuşsun gibi davranmayı bırak.
Ailesinden destek alamayan hiç bir çocuğa bu para yetmez. Kaldı ki bu şekilde okumaya çalışan bir sürü genç var.Burs çıkanların çoğunluğu yurtta kalıyor yurdun 450 TL olduğunu düşünürsek ideal bence zam gelmezse tabiii
Tamam en akıllımız sensinBen fazla akıllı olmayabilirim fakat senin benden zeki olmadığında kesin :d. Gerçi aileden böyle gördüğün belli oluyor. Max megan