Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Fen lisesini kazanabilirmiyim

Bak kalbini kırmak gibi olmasın Muğla'da okuyacağın bir fen lisesinden hem C2 İngilizce sertifikası alabilecek İngilizce eğitimi alman hem de İsviçre'den kabul alabilecek bir temel sahibi olman neredeyse imkansız. Ailenin imkanı var anladığım kadarıyla bu kadar çalışmayı aynı istikrarla sene...
  2. Johannes Erwin Rommel

Fen lisesini kazanabilirmiyim

Hangi şehirdesin? Ayrıca kitap okumayı salla onun yerine paragraf çöz illa eksiklik hissediyorum orada diyorsan.
  3. Johannes Erwin Rommel

Almancası iyi olan varsa sınav için yardıma ihtiyacım var

Biraz geç oldu ama Angelika und Peter sind verheiratet Sie ist studentin
  4. Johannes Erwin Rommel

İngilizce nasıl gelişir?

Grammeri salla diyenleri dinleme B1 seviyesinde İngilizce için hem kelime telafuzunun hem grammerinin hem de kelime bilginin iyi olması gerek. Grammer için kurs alman güzel bir adım aşağı yukarı grammeri biraz hallettikten sonra daha önce Türkçesini okuduğun bir kitabın İngilizcesini aç...
  5. Johannes Erwin Rommel

#yusuftekinistifa bu adam nasıl gönderilir?

Alman lisesi
  6. Johannes Erwin Rommel

#yusuftekinistifa bu adam nasıl gönderilir?

Özel Yabancı Liselerden birinde okuyorum Türk müfredatı görmüyoruz bile ama ortak sınavlar bize de uygulanacakmış gerçekten saçmalık.
  7. Johannes Erwin Rommel

Bu saatten sonra LGS çalışılır mı?

Fenomen A ve B matematik Son Viraj Formula Fen Ankara Kazandıran Matematik Sinan Kuzucu 20’li Sarmal deneme Fen Türkçe Matematik Çözdüğüm en kaliteli kaynaklar bunlardı diyebilirim matematiği hiç sallamadıysan Fenomen A harici aşırı zor gelecektir.Sinan Kuzucu denemeleri çözdüğüm Lgsye en yakın...
  8. Johannes Erwin Rommel

İngilizce öğrenilebilecek platform önerileri alabilir miyim?

İngilterede kendi kendime yaşayabilecek kadar İngilizcem var demişsin eğer cidden az buçuk bu seviyede zaten varsa İnternetten çok güzel ilerletebilirsin Reddit kullanıyorsan İngilizce Subredditlerde takıl ilgi alanlarını da dikkate alarak.Hikayeli oyunlar direkt olarak hiçbir şey öğretmese bile...
  9. Johannes Erwin Rommel

Eğitim sistemi memnun musunuz ?

Saat 7:30-8 gayet normal saatler
  10. Johannes Erwin Rommel

Ben hiçbir zaman eğitim sistemimizin mükemmel olduğunu falan savunmadım eksikler tabi ki var ancak çalışırsan ve hedefin olursa çok da takılacağın şeyler değiller
  11. Johannes Erwin Rommel

Bazı yerlerinden evet bazı yerlerinden hayır
  12. Johannes Erwin Rommel

Asal çarpanlarinin sayısı derken neyi kast ediyor

Çeşidi istiyor örneğin 2.3.5.7
  13. Johannes Erwin Rommel

İngilizce temel Yok?

İngilizce dersinde de uyumazsın
  14. Johannes Erwin Rommel

Sınıf hocamız beğenmediği kitapları karneye işlemiyor

Beyza Alkoç tamam kesinlikle haklı ama Kavgam ,1984 gerçekten çok saçma
  15. Johannes Erwin Rommel

Özel Okullarda Not mu Şişiriliyor? Özel Okullar Kapatılmalı mı?

Bunu anlatan adamın spor yorumcusu olması ayrı bir komik
  16. Johannes Erwin Rommel

Okullar 2. Dönem kapanırmı ?

Bakanın kapamaya niyeti yoktu zaten her yer açıkken okulların kapanması çok saçma olur
  17. Johannes Erwin Rommel

Bizde de öyleydi ama not şişirilme olmuyordu amaç lise sınavıydı bizde de
  18. Johannes Erwin Rommel

Bu Metini videosunda yapılan açıklamalara yanıt olarak yazıyorum Özel ve Devlet Okulları Arasındaki Farklar Öncelikle Özel Okullardaki imkanların daha gelişmiş olduğunu hepimiz biliyoruz Gerek laboratuvar gerek kütüphane açısından Özel Okul imkanlarının Devletten daha iyi olduğunu biliyoruz...
  19. Johannes Erwin Rommel

Okullar kapanır mı ?

bakanın kapamaya niyeti yok.zaten her yer açıkken sadece okulların kapalı kalması saçma olur önce eğlence mekanları gibi yerler kapanmalı
  20. Johannes Erwin Rommel

şu soruya bakabilir misiniz acil

İlki does include olur do s eki alır
Top Bottom