Neler Yeni

Bu saatten sonra LGS çalışılır mı?

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.

Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.

(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)
nerden tutarsan kardır sonuçta daha 3 4 ay var ve sadece 1.dönemden sorumlusunuz günde oturup 7 8 saat çalışmaktansa adam akıllı bi kitaptan günlük 150 200 soru çöz daha iyi olur instagramın vs varsa ver sana bi kaç tane kitap pdfsi veriyim sana ama kitapların hepsi geçen senenin basımı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
nerden tutarsan kardır sonuçta daha 3 4 ay var ve sadece 1.dönemden sorumlusunuz günde oturup 7 8 saat çalışmaktansa adam akıllı bi kitaptan günlük 150 200 soru çöz daha iyi olur instagramın vs varsa ver sana bi kaç tane kitap pdfsi veriyim sana ama kitapların hepsi geçen senenin basımı
kaanck.json

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam çalışma falan bence biraz fasa fiso dersi derste kaparsan yapabiliyon ben geçen sene tamamen yattım nerdeyse hiç çalışmadım o halimle bile nerdeyse sözel bölümü fulledim 370 civarı aldım
Bende şuan denemeden denemeye değişiyor fakat 5. sınıftan beri kitap açmamama rağmen denemelerde ortalama 350 civarı puan yapıyorum (matematik netim aşırı az)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
hocam çalışma falan bence biraz fasa fiso dersi derste kaparsan yapabiliyon ben geçen sene tamamen yattım nerdeyse hiç çalışmadım o halimle bile nerdeyse sözel bölümü fulledim 370 civarı aldım
Evet o yüzden aramızda 100 puan var kardeşim

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Dünyanın en boş sınavı= lgs

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Alıntıyı görüntüle
Bunları ekledim sepete, nasıl sizce?
Fenomen A ve B matematik
Son Viraj Formula Fen
Ankara Kazandıran Matematik
Sinan Kuzucu 20’li Sarmal deneme Fen Türkçe Matematik

Çözdüğüm en kaliteli kaynaklar bunlardı diyebilirim matematiği hiç sallamadıysan Fenomen A harici aşırı zor gelecektir.Sinan Kuzucu denemeleri çözdüğüm Lgsye en yakın kaynaktı.Fenomen B Adan daha zordur ve baya kaliteliydi soruları.Ankara kazandıran matematik ve formula fen sene boyunca çözdüğüm en zor kaynaklardı bunları çözebiliyorsan konudan korkmana asla gerek yok ki neredeyse bütün soruları lgs’den katbekat daha zor

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

3.George

80+ Bronze
Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.

Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.

(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)
1. dönemi tekrar edebilirsin. Benim girdiğim senede koronadan 2. dönem konularını dahil etmemişlerdi. Biz 1. döneme yoğunlaşmıştık ama üzücü haber olarak şunu söyliyeyim. 1. dönem konuları olunca daha detaylı ve zor soruyorlar. O çok kötü oluyor.

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Burak

Çalışılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,066
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom