Neler Yeni

İngilizce temel Yok?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Qusjsjs
Derse hep uyudum şimdi lazım oldu nasıl ilk cümle yapısını fln öğrenirim (ilkokul ve ortaokul)

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
duolingo ile başla hiç bir şey bilmiyorsan

Besim Tibuk

80+ Gold

Rica ederim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Ne kadar çok kelime bilirsen o kadar iyi senin için. Ben öyle başlamıştım. Etkili olduğunu söyleyebilirim. En azından bende.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,292
İsim
Oğuz Oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
burak
fk language youtube kanalı iyidir. yukarda verilmiş. bir diğeri evren okuşluğ daylight ingilizce fakat vatandaş bir kaç bölümden sonraki videolarını youtubede gizlemiş. diğerleri sizi gramer ile akademik ingilizce ile boğar. sanırsın başımıza professor olacak.. sokak dili konuşsak yeter hı *** ..
şimdilik yukarda yazdıgım iki youtube kanalı ile başlayın yeter

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
Orkun Londoner bu youtube kanalından ingilizce kuralları hafif öğren bazı kelimeler ezberle dersleri bitirdikten sonra voscreen telefona indir yada bilgisayardan sitesine gir kısa videoları izle biraz aksanın gelişsin. kulağın aşına olsun ben bu şekilde .
ingilizcede harflerin bazıları türkçedekinden farklı okunuyor w,o,ö,ae vb harfler farklı ağız şekilleriyle çıkıyor.belirli kanallar söylüyor ama cümle yapısı için derslere bakmalı ve kelime ezberlemelisin. ben belirli seviyeye getirdim sıkıldım ara verdim dil konuşmadan öğrenmek zor film izlerken arada kelimeleri seçip ne dediklerini anlıyorum bazen ilerletmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,066
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom