İngilizce temel Yok?

duolingo ile başla hiç bir şey bilmiyorsan

Ne kadar çok kelime bilirsen o kadar iyi senin için. Ben öyle başlamıştım. Etkili olduğunu söyleyebilirim. En azından bende.

fk language youtube kanalı iyidir. yukarda verilmiş. bir diğeri evren okuşluğ daylight ingilizce fakat vatandaş bir kaç bölümden sonraki videolarını youtubede gizlemiş. diğerleri sizi gramer ile akademik ingilizce ile boğar. sanırsın başımıza professor olacak.. sokak dili konuşsak yeter hı *** ..
şimdilik yukarda yazdıgım iki youtube kanalı ile başlayın yeter

Orkun Londoner bu youtube kanalından ingilizce kuralları hafif öğren bazı kelimeler ezberle dersleri bitirdikten sonra voscreen telefona indir yada bilgisayardan sitesine gir kısa videoları izle biraz aksanın gelişsin. kulağın aşına olsun ben bu şekilde .
ingilizcede harflerin bazıları türkçedekinden farklı okunuyor w,o,ö,ae vb harfler farklı ağız şekilleriyle çıkıyor.belirli kanallar söylüyor ama cümle yapısı için derslere bakmalı ve kelime ezberlemelisin. ben belirli seviyeye getirdim sıkıldım ara verdim dil konuşmadan öğrenmek zor film izlerken arada kelimeleri seçip ne dediklerini anlıyorum bazen ilerletmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,997
Üyeler
190,846
Son üye
hangiekipman
Geri