Çeşit soruyor olması lazım.Soruda asal çarpan sayısı 4 tür yazıyor 4 den kast ettiği atıyorum çarpan ağacında 2.3.5.7 çıktı bunlar mı yoksa 2,2,3,5 gibimi çeşidini mi istiyor yoksa kaç tane olduğunu mu
ilk çarpan sayıları tek tek yaz sonra asal olanları seç 4 taneSoruda asal çarpan sayısı 4 tür yazıyor 4 den kast ettiği atıyorum çarpan ağacında 2.3.5.7 çıktı bunlar mı yoksa 2,2,3,5 gibimi çeşidini mi istiyor yoksa kaç tane olduğunu mu
Asal sayı ney onu biliyorum sadece sordua ne istiyor onu anlamadimAsal çarpan, bir sayının asal olan çarpanlarına denir. Örnek olarak 72 sayısının asal çarpanları 2 ve 3'ken, 4, 6, 8, 9, 12, 18, 24, 36, 72 asal çarpan değildir. Aritmetiğin temel teoremine göre bütün bileşik sayılar, asal çarpanların çarpımı olarak yazılabilmektedir. sabah'tan alıntı aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk çarpan sayıları tek tek yaz sonra asal olanları seç 4 tane
Asal çarpan, bir sayının asal olan çarpanlarına denir. Örnek olarak 72 sayısının asal çarpanları 2 ve 3'ken, 4, 6, 8, 9, 12, 18, 24, 36, 72 asal çarpan değildir. Aritmetiğin temel teoremine göre bütün bileşik sayılar, asal çarpanların çarpımı olarak yazılabilmektedir. sabah'tan alıntı aldım
ilk çarpan sayıları tek tek yaz sonra asal olanları seç 4 tane
soruyu atar mısn
Çeşidi istiyor örneğin 2.3.5.7Soruda asal çarpan sayısı 4 tür yazıyor 4 den kast ettiği atıyorum çarpan ağacında 2.3.5.7 çıktı bunlar mı yoksa 2,2,3,5 gibimi çeşidini mi istiyor yoksa kaç tane olduğunu mu
senin için yaptım kardeşAsal sayı ney onu biliyorum sadece sordua ne istiyor onu anlamadim
Asal çarpan sayısı 4 diyorsa, çeşit soruyor. 2,3,5,7 gibi.Soruda asal çarpan sayısı 4 tür yazıyor 4 den kast ettiği atıyorum çarpan ağacında 2.3.5.7 çıktı bunlar mı yoksa 2,2,3,5 gibimi çeşidini mi istiyor yoksa kaç tane olduğunu mu
dostum soru çok hoşuma gitti benzer sorular varsa atar mıısn tekrar özelden veya buradanSoruda asal çarpan sayısı 4 tür yazıyor 4 den kast ettiği atıyorum çarpan ağacında 2.3.5.7 çıktı bunlar mı yoksa 2,2,3,5 gibimi çeşidini mi istiyor yoksa kaç tane olduğunu mu
Cozdugun icin teşekkürler xyz+5=ç4 yazmışin ç4 4 çeşit anlamına mı geliyorsenin için yaptım kardeş Alıntıyı görüntüle
Sende mi sjnava hazirlaniyorsunsenin için yaptım kardeş Alıntıyı görüntüle
Bu deneyerek çıkıyor degilmi formulu falan yoksenin için yaptım kardeş Alıntıyı görüntüle