Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Bazı başarılar fedakarlık ister (LGS)

Ayn öyle yap önce eğitim her şey eğitimden geçiyor elinde bir diploma mutlaka olsun başka iş yaparsan dahi yap diploma olsun elinde
  2. Kürşat K.T.K

Bazı başarılar fedakarlık ister (LGS)

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim en güzelini yapıyorsun emin ol başarı kolay elde edilmez ama çok kolay kaybedilir sen kaybedenlerden olma çok çalış başarılı ol zaten oyun vs boş iş valla bak eğitim hayatın olmasa bile kendini daha işe yarar alanlara yönlendir zaman çok değerli boşa harcadığın...
  3. Kürşat K.T.K

Öğrencilik durumu aktif-beklemeli ne demek

Tm aktifsin o okulda bekliyorsun onu söylüyor
  4. Kürşat K.T.K

meslek lisesi güzel rahat bölüm önerisi

Bizim ne dediğimiz değil kendisi neye ilgi duyduğu önemli evet elektrik elektronik teknisyeni mezunuyum belgelerim vs de var ama bu işi yapmıyorum bence günümüzün ve çağımızın mesleği yazılım sektörü bu alan çok iyi şimdiki aklım olsa İngilizce için elimden geleni yapardım hangi bölüm olursa...
  5. Kürşat K.T.K

Antalya -İsparta gezisine gidilir mi sizce ?

Bende gittim kötü bir yer değil he tabi Antalya gibi de değil 😃 Türkiye'nin her yeri gezilecek yerler
  6. Kürşat K.T.K

Antalya -İsparta gezisine gidilir mi sizce ?

Isparta güzel yer git gez dolaş yeni yerler gör takıl hayatını yaşa 500tl nelere vermiyoruz ki
  7. Kürşat K.T.K

Açıköğretim de ve uzakdan eğtimdeki il ile farklı ilde olablirmi

Evet okursun bende Atatürk üniversitesinde okuyordum Erzurum da üniversite İstanbul da sınavlara giriyordum açık öğretim de yerin önemi yok.
  8. Kürşat K.T.K

Din kültürü 9. sınıf İslam nedir/Doğru araştırma kaynakları/..

5 sayfa nedir ki basit bir şekilde yapabilirsin birkaç kaynaktan alıntı yapıp birleştirerek biz kendimiz yapıyorduk zekâ meka yoktu 😁
  9. Kürşat K.T.K

[REHBER] Neden mi Duolingo?

boşver ya 😂 iş güç spor derken vakitler kalmıyor ama ingilizce varsa hiçbir zaman işsiz kalmazsınız kesinlikle dil öğrenin
  10. Kürşat K.T.K

[REHBER] Neden mi Duolingo?

Nedir bunun olayı
  11. Kürşat K.T.K

Korece yazmadan öğrenilir mi?

Kardeşim Kore ile ilgili hiçbir bilgim yok ilgi alanım değil üzgünüm 😔
  12. Kürşat K.T.K

Şehir Dışında Okumak mı Özel Üni mi ?

Ve bol şans buna çok ihtiyacın olacak
  13. Kürşat K.T.K

Hayatında başarılar dilerim
  14. Kürşat K.T.K

Şehir dışı biraz masraflı ama gittikten sonra orada çalışırsin bişey yaparsın özel ünilere gideceğine açıktan okuyup çalış daha iyi özel üni ler acayip para tuzağı
  15. Kürşat K.T.K

Şehir dışına git ve daha gelme biz yandık sen yanma
  16. Kürşat K.T.K

📚 💵 Üniversite harçları geri getirildi!

Zaten bir öğrencilerin sırtına binmedikleri kalmıştı o da oldu tam oldu eğer haber doğruysa lanet olsun bunlara
  17. Kürşat K.T.K

YKS SON 2 HAFTA KALDI NE YAPMALIYIM

20/27 az mı 🤔
  18. Kürşat K.T.K

yarın edebiyat sınavı var ne yapcam

Meraktan soruyorum bizim zamanda klasik oluyordu sınavlar sizde nasıl şıklı mı klâsik mı
  19. Kürşat K.T.K

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

Tek zor olur evet aile arkadaş olsa Ayn hadi ailem var dersin geçersin ama cidden zor olur bence hele aile uzaksa onun özlemi de apayrı olur
  20. Kürşat K.T.K

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

Ben ozlerdim ya
Top Bottom