Neler Yeni

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

Rulep

80+ Gold
Yok ama arada bir Deha - Paraları Katla falan açıyorum derste. Bu tarz müzik daha çok seviliyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her okul değişiyor, bizim Türkiyedeki gibi tek tip sistem yok. Okullar daha bağımsız oldukları için kendileri karar verebiliyor. Bizimki 8’de başlıyor 14:50’ye kadar (ama çarşamba günleri 14:00’te bitiyor)

Amerikaya nasıl geldiğim hakkında detaylı bir paylaşım da yapacağım. Herkesin Amerikayı görmesini tavsiye ederim, iyisi ve kötüsüyle bambaşka bir dünya.
İnsta falan varsa versene valla gözümüz gönlümüz şenlensin Türkiye'de de güzel yerler varda ben oralarda yaşamıyorum anasını sattığımın şehrinde bir şey yok valla bunaldım yeter artık ya

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yazılım alanında iş imkanı söylenilenler kadar iyi mi? Yazılım için gidilir mi Amerika'ya sence? Pek liseyle ilgili bir soru olmadı ama bilgin varsa cevaplayabilirsin :)

robin

80+ Silver
Amerikadan kareler yani fotoğraf atabilirsin ara ara. Aynı zamanda güzelinden bir ev internetinden speedtest birde mobil interneten .D
Hocam valla bizim internet kötü (Amerika ortalamasına göre)
1BE85B65-6838-464D-9C76-87B3DC71F3B3.jpeg

Amerikadan da foto atarım tabii şuraya birkaç tane okulumun fotosunu bırakayım:
3C7C7ACC-313E-497B-B914-3C8DB9DB4FFC.jpeg
5E4968E3-E4DF-4B75-8009-8EEF10A1240A.jpeg

Yukarıda paylaştığım futbol sahasında 3-4 tane daha var, bayağı büyük. Tenis kortu, beyzbol sahası, koşu pisti vs. de var

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Usta ben yazılım için nasıl giderim oraya? Önemli olan o malum reis bi kulağımızın arkasını bıraktı gidemiyourz

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Amerikaya nasıl geldiğim hakkında detaylı bir paylaşım da yapacağım.
Bunu nasıl ve neden yaptığını güzelce açıklayan bir yazı paylaşırsan gerçekten iyi olur.
Yazılım alanında iş imkanı söylenilenler kadar iyi mi? Yazılım için gidilir mi Amerika'ya sence? Pek liseyle ilgili bir soru olmadı ama bilgin varsa cevaplayabilirsin :)
Bunun cevabına benii de etiketlersen sevinirim.

Rulep

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
peki sosyal medyada çok videoları dolaşıyor . işte amerikalılar 5 ülke sayamadı falan diye . böyle kafası çalışmayan kitle çok mu ? ve aynı zamanda para kazanması kolay falan deniyor evet ama neden amerikada işsizlik ,yolsuzluk,evsizlik bu kadar büyük bir sorun ?

etnetalw

80+ Bronze

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Türkiye'yi özlüyor musun? ( şimdi bu soruma gülerler ama türk olduğun için içinde özlem olabileceğini düşünüyorum) gülecek arkadaşlara ricam espiri yapmayın ciddi bir soru sordum

Zechion

80+ Silver
Hocam valla bizim internet kötü (Amerika ortalamasına göre)Alıntıyı görüntüle
Amerikadan da foto atarım tabii şuraya birkaç tane okulumun fotosunu bırakayım:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yukarıda paylaştığım futbol sahasında 3-4 tane daha var, bayağı büyük. Tenis kortu, beyzbol sahası, koşu pisti vs. de var
Ağlamak istiyorum. Şu resimleri görünce gerçekten ağlayasım geldi. Gençliğimi burada harcamak beni gerçekten yoruyor. Ülkedeki liseler bile üniversite gibi. Spor alanlarına bak.

Türkiye'yi özlüyor musun? ( şimdi bu soruma gülerler ama türk olduğun için içinde özlem olabileceğini düşünüyorum) gülecek arkadaşlara ricam espiri yapmayın ciddi bir soru sordum
Özlenir gibi ya. Kültür farklılığı var çünkü. Oradaki insanlarla anlaşman şakalaşman türkiyedeki gibi değildir galiba.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ağlamak istiyorum. Şu resimleri görünce gerçekten ağlayasım geldi. Gençliğimi burada harcamak beni gerçekten yoruyor. Ülkedeki liseler bile üniversite gibi. Spor alanlarına bak.

Özlenir gibi ya. Kültür farklılığı var çünkü. Oradaki insanlarla anlaşman şakalaşman türkiyedeki gibi değildir galiba.
Ben ozlerdim ya

Zechion

80+ Silver
Ben ozlerdim ya
Hocam bi' kaç arkadaş bir de aile ile gitsem pek de sağlam özleyeceğimi düşünmüyorum ya. Evet arada gelmek isterdim fakat böyle sağlam bi özlem çekmezdim gibi. Fakat arkadaş ve aile olmadan zor gelirdi bana açıkçası.

Top Bottom