The Semih
80+ Gold
Asgari ücretiniz ortalama ne kadar ?Hocam ben buralarda çok aktif değilim, bana özelden Instagramını atsana.
Asgari ücretiniz ortalama ne kadar ?Hocam ben buralarda çok aktif değilim, bana özelden Instagramını atsana.
2100 dolar eyaletten eyalete değişiyor.Asgari ücretiniz ortalama ne kadar ?
Filmlerdeki gibi bir arkadaş ortamı varmıselamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
dedikleri gibi hayallerimizdeki kadar güzel bir yer mi amerikaselamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
bir sorun var eğer amerikaya ayak uyduramazsan evsiz kalırsındedikleri gibi hayallerimizdeki kadar güzel bir yer mi amerika
Hocam diziler kelime için iyi oluyor, İngilizceyi tane tane ve akıcı konuşan bir dizi seçmeniz gerekmektedir. Brooklyn 99 diye bir dedektif dizisi var mesela, ben onu izleyerek baya geliştirdim. Bol bol turkce altyazili dizi izle. Yabancı arkadaşlar edin, dili konusman lazim.e bu kafa açıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden şaka bir yana baya şanlısınız, hocam kursalara para vermeyin demişsiniz ingilizce için, önerebileceğiniz uygulama, youtube kanalı vs. Bir şey varmı? Dizi ve filmlerin kelime bilmediğin sürece bir işe yaramadınığını duydum.
E olayı o zaten? Yer kavgası da var mıMaalesef evet hocam. Kafamızda idealize ettiğimiz gibi değiller valla. Koltuklar arası mesafe çok dar, bacaklarım sığmıyor, gürültülü, zangır zungur sallanıyor. Ama en azından bedava.Alıntıyı görüntüle
Kader...Hayır apartman neredeyse hiç yok. Tüm evler (bizimki dahil) müstakil + bahçeli.
Ozlese uçak bileti 100$Türkiye'yi özlüyor musun? ( şimdi bu soruma gülerler ama türk olduğun için içinde özlem olabileceğini düşünüyorum) gülecek arkadaşlara ricam espiri yapmayın ciddi bir soru sordum
YA BU KADWR KOLAY MI BENDE LİSELİYİM KİMSE BANA GEL AMERİKA'YA GİDEK DEMİYO BENDEMİ HATA VAR NASIL GİDİYORSUNUZ SURİLERLE KAÇAK GİTSEM SORUN OLUR MUrobin naber, amerikaya geldim suan. gecen kayit islemleri icin liseme gittim, devasaydi ayni filmlerde ki gibi. ortami merak ediyorum sadece, ne yapmam lazim sence bana oneri verebilir misin, ortama girebilmek icin falan, bu arada instagramini verebilirsen cok sevinirim dostum.
Kader kısmet cart curtDostum ingilterede 1 yıl lise okudum, liseler super. Her hocanın farklı sınıfı var, sen siniflara gidiyorsun. Belirli dersler seçiyorsun. Ama sana büyük ihtimal sectirmeyecekler, sana bir rehber öğrenci verecekler, sen onla gezeceksin, onu takip edeceksin, o sana yardımcı olacak, sana onun ders programini veriyorlar, ortam güzel. Kızların hepsi sarışın. Ogretmenler çok kibar. Seni bazen ders sirasinda alıp bir ofise goturuyorlar, orada bir ingiliz hoca sana çok güzel bir şekilde ingilIce öğretiyor. Herkes çok Cana yakın. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım hersey güzel olur senin için. Tek yapman gereken ingilizceni gelistir. Ayrıca daha detaylı bilgi istersen bana instagramdan yaz w.borann_