Neler Yeni

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

Starlex

80+ Silver
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
Filmlerdeki gibi bir arkadaş ortamı varmı :D

Borann08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Boran Yılmaz
attim reis, w.borann_

Son düzenleme:

emiliano

80+ Bronze
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
dedikleri gibi hayallerimizdeki kadar güzel bir yer mi amerika

Berkarda

80+ Silver
dedikleri gibi hayallerimizdeki kadar güzel bir yer mi amerika
bir sorun var eğer amerikaya ayak uyduramazsan evsiz kalırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel ülke ama sosyal ülke olmadığı için ambulans ücreti aşırı yüksek 3 asgari ücret kadar oluyor

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
e bu kafa açıyor.

cidden şaka bir yana baya şanlısınız, hocam kursalara para vermeyin demişsiniz ingilizce için, önerebileceğiniz uygulama, youtube kanalı vs. Bir şey varmı? Dizi ve filmlerin kelime bilmediğin sürece bir işe yaramadınığını duydum.

Borann08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Boran Yılmaz
e bu kafa açıyor.

cidden şaka bir yana baya şanlısınız, hocam kursalara para vermeyin demişsiniz ingilizce için, önerebileceğiniz uygulama, youtube kanalı vs. Bir şey varmı? Dizi ve filmlerin kelime bilmediğin sürece bir işe yaramadınığını duydum.
Hocam diziler kelime için iyi oluyor, İngilizceyi tane tane ve akıcı konuşan bir dizi seçmeniz gerekmektedir. Brooklyn 99 diye bir dedektif dizisi var mesela, ben onu izleyerek baya geliştirdim. Bol bol turkce altyazili dizi izle. Yabancı arkadaşlar edin, dili konusman lazim.

Borann08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Boran Yılmaz
@robin kral, kimse kimseye bişi anlatmak zorunda değil evet, ama instadan istek atıp yazmak zor değil **, bu amerikaya gelen bütün ergenler niye böyle bencil oluyor anlamış değilim **. Burada bana yardım eden bütün yaşıtlarım amerikali ve latinoydu, Okulda Türk var, Türk olduğumu biliyor daha gelip merhaba demedi.

NightWish2434

80+ Silver
Maalesef evet hocam. Kafamızda idealize ettiğimiz gibi değiller valla. Koltuklar arası mesafe çok dar, bacaklarım sığmıyor, gürültülü, zangır zungur sallanıyor. Ama en azından bedava.Alıntıyı görüntüle
E olayı o zaten? Yer kavgası da var mı

Hayır apartman neredeyse hiç yok. Tüm evler (bizimki dahil) müstakil + bahçeli.
Kader...

Türkiye'yi özlüyor musun? ( şimdi bu soruma gülerler ama türk olduğun için içinde özlem olabileceğini düşünüyorum) gülecek arkadaşlara ricam espiri yapmayın ciddi bir soru sordum
Ozlese uçak bileti 100$ 🙂

robin naber, amerikaya geldim suan. gecen kayit islemleri icin liseme gittim, devasaydi ayni filmlerde ki gibi. ortami merak ediyorum sadece, ne yapmam lazim sence bana oneri verebilir misin, ortama girebilmek icin falan, bu arada instagramini verebilirsen cok sevinirim dostum.
YA BU KADWR KOLAY MI BENDE LİSELİYİM KİMSE BANA GEL AMERİKA'YA GİDEK DEMİYO BENDEMİ HATA VAR NASIL GİDİYORSUNUZ SURİLERLE KAÇAK GİTSEM SORUN OLUR MU

Dostum ingilterede 1 yıl lise okudum, liseler super. Her hocanın farklı sınıfı var, sen siniflara gidiyorsun. Belirli dersler seçiyorsun. Ama sana büyük ihtimal sectirmeyecekler, sana bir rehber öğrenci verecekler, sen onla gezeceksin, onu takip edeceksin, o sana yardımcı olacak, sana onun ders programini veriyorlar, ortam güzel. Kızların hepsi sarışın. Ogretmenler çok kibar. Seni bazen ders sirasinda alıp bir ofise goturuyorlar, orada bir ingiliz hoca sana çok güzel bir şekilde ingilIce öğretiyor. Herkes çok Cana yakın. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım hersey güzel olur senin için. Tek yapman gereken ingilizceni gelistir. Ayrıca daha detaylı bilgi istersen bana instagramdan yaz w.borann_
Kader kısmet cart curt

Son düzenleme:
Top Bottom