Neler Yeni

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
millette ne hayat var bizde 3060 ti - 3070 ti max alıbileceğimiz kart 4090 alıyorlar 14 pro max 1tb derin mor hayat onlara güzel
keşke hayat sadece 4090 sahibi ve 14 pro max sahibi olunca güzel olsa

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kaan Sarı
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
Hocam bizde ingiltereye taşınıcağız inşallah babam orada çalışıyor kaçak fln değil vizesi ile gitti ve çalışma izni aldı ve 1 yıl sonra oturma izni alıcak taşınmayı düşünüyoruz bende taşınırsak liseye gideceğim orada öneriniz fln var mı arkadaş ortamı nasıl tabii ki sizinki amerika farklılık olabilir ama aynıdır diye düşünüyorum arkadaşlar cana yakın iyi mi? sevgili işleri nasıl aldatıyorlarmı gerçekten seviyorlarmı nasıl yani bende londrada okumayı çok istiyorum ve merak ediyorum her gece parti varmı :D

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Vay anasını biz de hayat diyoz ya. Kapitalist dünya düzeni, biri hayatını yaşarken diğerleri su bile bulamıyor. Ama herkes birbirini kıskanıyor. Vay bee
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay anasını biz de hayat diyoz ya. Kapitalist dünya düzeni, biri hayatını yaşarken diğerleri su bile bulamıyor. Ama herkes birbirini kıskanıyor. Vay bee
Hocam arkadaş falan varsa bana özelden yaz numaramı atayım. G@y olur kız olur fark etmez. Nefes alsın yeter 😁

Borann08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Boran Yılmaz
Hocam bizde ingiltereye taşınıcağız inşallah babam orada çalışıyor kaçak fln değil vizesi ile gitti ve çalışma izni aldı ve 1 yıl sonra oturma izni alıcak taşınmayı düşünüyoruz bende taşınırsak liseye gideceğim orada öneriniz fln var mı arkadaş ortamı nasıl tabii ki sizinki amerika farklılık olabilir ama aynıdır diye düşünüyorum arkadaşlar cana yakın iyi mi? sevgili işleri nasıl aldatıyorlarmı gerçekten seviyorlarmı nasıl yani bende londrada okumayı çok istiyorum ve merak ediyorum her gece parti varmı :D
Dostum ingilterede 1 yıl lise okudum, liseler super. Her hocanın farklı sınıfı var, sen siniflara gidiyorsun. Belirli dersler seçiyorsun. Ama sana büyük ihtimal sectirmeyecekler, sana bir rehber öğrenci verecekler, sen onla gezeceksin, onu takip edeceksin, o sana yardımcı olacak, sana onun ders programini veriyorlar, ortam güzel. Kızların hepsi sarışın. Ogretmenler çok kibar. Seni bazen ders sirasinda alıp bir ofise goturuyorlar, orada bir ingiliz hoca sana çok güzel bir şekilde ingilIce öğretiyor. Herkes çok Cana yakın. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım hersey güzel olur senin için. Tek yapman gereken ingilizceni gelistir. Ayrıca daha detaylı bilgi istersen bana instagramdan yaz w.borann_

Son düzenleme:

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kaan Sarı
Dostum ingilterede 1 yıl lise okudum, liseler super. Her hocanın farklı sınıfı var, sen siniflara gidiyorsun. Belirli dersler seçiyorsun. Ama sana büyük ihtimal sectirmeyecekler, sana bir rehber öğrenci verecekler, sen onla gezeceksin, onu takip edeceksin, o sana yardımcı olacak, sana onun ders programini veriyorlar, ortam güzel. Kızların hepsi sarışın. Ogretmenler çok kibar. Seni bazen ders sirasinda alıp bir ofise goturuyorlar, orada bir ingiliz hoca sana çok güzel bir şekilde ingilIce öğretiyor. Herkes çok Cana yakın. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım hersey güzel olur senin için. Tek yapman gereken ingilizceni gelistir. Ayrıca daha detaylı bilgi istersen bana instagramdan yaz w.borann_
Sağolun hocam önerin ve cevabın için kızların hepsi sarışın olması iyiymiş tam benlik :D Bende ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum şuanda zaten ingilizce kursuna yazılmayı düşünüyorum inşallah güzel olur benim için bu eğitim sisteminden kurtulurum. Sadece ben değil bu sistem yüzünden isyan edenlerde kurtulur türkiye yaşanamaz bir hale geldi en iyisi olsun herkes için

Borann08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Boran Yılmaz
Kursa para verme bir boka yaramıyor, bak biz ingiltereden pandemi yüzünden döndük, ingilterede 1 yıl kaldık, 1 ay okula gidebildim. Şimdi amerikaya taşındık. Ingilterede İngilizcem 0 di, bu okul için kötü bir durum, dalga gecenler oluyor. Ben amerikadayim İngilizcem gayet iyi çünkü gelmeden once bir ton dizi izledim, turkce altyazili, sende ingiliz filmi dizisi izle. Ingiliz aksani olsun. Bu arada sarışın kiz olayı yaşadığı yere bağlı, biz liverpoolda yasiyorduk, tam bir ingiliz sehriydi. Londrada falan her yer göçmen oluyor.

Son düzenleme:

yusuftheayay

80+ Bronze
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
Kanki kızlar teklif ediyormuş doğrumu

robin

80+ Silver
robin naber, amerikaya geldim suan. gecen kayit islemleri icin liseme gittim, devasaydi ayni filmlerde ki gibi. ortami merak ediyorum sadece, ne yapmam lazim sence bana oneri verebilir misin, ortama girebilmek icin falan, bu arada instagramini verebilirsen cok sevinirim dostum.
Hocam ben buralarda çok aktif değilim, bana özelden Instagramını atsana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,505
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom