millette ne hayat var biz 3060 ti - 3070 ti max alıbileceğimiz kart 4090 alıyorlar onlar 14 pro max 1tb derin mor hayat onlara güzelkiskandim
3060 ti alsam sukrederimmillette ne hayat var bizde 3060 ti - 3070 ti max alıbileceğimiz kart 4090 alıyorlar 14 pro max 1tb derin mor hayat onlara güzel
keşke hayat sadece 4090 sahibi ve 14 pro max sahibi olunca güzel olsamillette ne hayat var bizde 3060 ti - 3070 ti max alıbileceğimiz kart 4090 alıyorlar 14 pro max 1tb derin mor hayat onlara güzel
yine bizden hayatları güzel olduğunu değiştirmez evsizler hariçkeşke hayat sadece 4090 sahibi ve 14 pro max sahibi olunca güzel olsa
Hocam bizde ingiltereye taşınıcağız inşallah babam orada çalışıyor kaçak fln değil vizesi ile gitti ve çalışma izni aldı ve 1 yıl sonra oturma izni alıcak taşınmayı düşünüyoruz bende taşınırsak liseye gideceğim orada öneriniz fln var mı arkadaş ortamı nasıl tabii ki sizinki amerika farklılık olabilir ama aynıdır diye düşünüyorum arkadaşlar cana yakın iyi mi? sevgili işleri nasıl aldatıyorlarmı gerçekten seviyorlarmı nasıl yani bende londrada okumayı çok istiyorum ve merak ediyorum her gece parti varmıselamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
Hocam arkadaş falan varsa bana özelden yaz numaramı atayım. G@y olur kız olur fark etmez. Nefes alsın yeterVay anasını biz de hayat diyoz ya. Kapitalist dünya düzeni, biri hayatını yaşarken diğerleri su bile bulamıyor. Ama herkes birbirini kıskanıyor. Vay bee
Dostum ingilterede 1 yıl lise okudum, liseler super. Her hocanın farklı sınıfı var, sen siniflara gidiyorsun. Belirli dersler seçiyorsun. Ama sana büyük ihtimal sectirmeyecekler, sana bir rehber öğrenci verecekler, sen onla gezeceksin, onu takip edeceksin, o sana yardımcı olacak, sana onun ders programini veriyorlar, ortam güzel. Kızların hepsi sarışın. Ogretmenler çok kibar. Seni bazen ders sirasinda alıp bir ofise goturuyorlar, orada bir ingiliz hoca sana çok güzel bir şekilde ingilIce öğretiyor. Herkes çok Cana yakın. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım hersey güzel olur senin için. Tek yapman gereken ingilizceni gelistir. Ayrıca daha detaylı bilgi istersen bana instagramdan yaz w.borann_Hocam bizde ingiltereye taşınıcağız inşallah babam orada çalışıyor kaçak fln değil vizesi ile gitti ve çalışma izni aldı ve 1 yıl sonra oturma izni alıcak taşınmayı düşünüyoruz bende taşınırsak liseye gideceğim orada öneriniz fln var mı arkadaş ortamı nasıl tabii ki sizinki amerika farklılık olabilir ama aynıdır diye düşünüyorum arkadaşlar cana yakın iyi mi? sevgili işleri nasıl aldatıyorlarmı gerçekten seviyorlarmı nasıl yani bende londrada okumayı çok istiyorum ve merak ediyorum her gece parti varmı
Sağolun hocam önerin ve cevabın için kızların hepsi sarışın olması iyiymiş tam benlik Bende ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum şuanda zaten ingilizce kursuna yazılmayı düşünüyorum inşallah güzel olur benim için bu eğitim sisteminden kurtulurum. Sadece ben değil bu sistem yüzünden isyan edenlerde kurtulur türkiye yaşanamaz bir hale geldi en iyisi olsun herkes içinDostum ingilterede 1 yıl lise okudum, liseler super. Her hocanın farklı sınıfı var, sen siniflara gidiyorsun. Belirli dersler seçiyorsun. Ama sana büyük ihtimal sectirmeyecekler, sana bir rehber öğrenci verecekler, sen onla gezeceksin, onu takip edeceksin, o sana yardımcı olacak, sana onun ders programini veriyorlar, ortam güzel. Kızların hepsi sarışın. Ogretmenler çok kibar. Seni bazen ders sirasinda alıp bir ofise goturuyorlar, orada bir ingiliz hoca sana çok güzel bir şekilde ingilIce öğretiyor. Herkes çok Cana yakın. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım hersey güzel olur senin için. Tek yapman gereken ingilizceni gelistir. Ayrıca daha detaylı bilgi istersen bana instagramdan yaz w.borann_
Kanki kızlar teklif ediyormuş doğrumuselamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
Hocam ben buralarda çok aktif değilim, bana özelden Instagramını atsana.robin naber, amerikaya geldim suan. gecen kayit islemleri icin liseme gittim, devasaydi ayni filmlerde ki gibi. ortami merak ediyorum sadece, ne yapmam lazim sence bana oneri verebilir misin, ortama girebilmek icin falan, bu arada instagramini verebilirsen cok sevinirim dostum.