Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

Yok ama arada bir Deha - Paraları Katla falan açıyorum derste. Bu tarz müzik daha çok seviliyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her okul değişiyor, bizim Türkiyedeki gibi tek tip sistem yok. Okullar daha bağımsız oldukları için kendileri karar verebiliyor. Bizimki 8’de başlıyor 14:50’ye kadar (ama çarşamba günleri 14:00’te bitiyor)

Amerikaya nasıl geldiğim hakkında detaylı bir paylaşım da yapacağım. Herkesin Amerikayı görmesini tavsiye ederim, iyisi ve kötüsüyle bambaşka bir dünya.
İnsta falan varsa versene valla gözümüz gönlümüz şenlensin Türkiye'de de güzel yerler varda ben oralarda yaşamıyorum anasını sattığımın şehrinde bir şey yok valla bunaldım yeter artık ya

Yazılım alanında iş imkanı söylenilenler kadar iyi mi? Yazılım için gidilir mi Amerika'ya sence? Pek liseyle ilgili bir soru olmadı ama bilgin varsa cevaplayabilirsin :)

Amerikadan kareler yani fotoğraf atabilirsin ara ara. Aynı zamanda güzelinden bir ev internetinden speedtest birde mobil interneten .D
Hocam valla bizim internet kötü (Amerika ortalamasına göre)
1BE85B65-6838-464D-9C76-87B3DC71F3B3.jpeg

Amerikadan da foto atarım tabii şuraya birkaç tane okulumun fotosunu bırakayım:
3C7C7ACC-313E-497B-B914-3C8DB9DB4FFC.jpeg
5E4968E3-E4DF-4B75-8009-8EEF10A1240A.jpeg

Yukarıda paylaştığım futbol sahasında 3-4 tane daha var, bayağı büyük. Tenis kortu, beyzbol sahası, koşu pisti vs. de var

Usta ben yazılım için nasıl giderim oraya? Önemli olan o malum reis bi kulağımızın arkasını bıraktı gidemiyourz

Amerikaya nasıl geldiğim hakkında detaylı bir paylaşım da yapacağım.
Bunu nasıl ve neden yaptığını güzelce açıklayan bir yazı paylaşırsan gerçekten iyi olur.
Yazılım alanında iş imkanı söylenilenler kadar iyi mi? Yazılım için gidilir mi Amerika'ya sence? Pek liseyle ilgili bir soru olmadı ama bilgin varsa cevaplayabilirsin :)
Bunun cevabına benii de etiketlersen sevinirim.

peki sosyal medyada çok videoları dolaşıyor . işte amerikalılar 5 ülke sayamadı falan diye . böyle kafası çalışmayan kitle çok mu ? ve aynı zamanda para kazanması kolay falan deniyor evet ama neden amerikada işsizlik ,yolsuzluk,evsizlik bu kadar büyük bir sorun ?

Türkiye'yi özlüyor musun? ( şimdi bu soruma gülerler ama türk olduğun için içinde özlem olabileceğini düşünüyorum) gülecek arkadaşlara ricam espiri yapmayın ciddi bir soru sordum

Hocam valla bizim internet kötü (Amerika ortalamasına göre)Alıntıyı görüntüle
Amerikadan da foto atarım tabii şuraya birkaç tane okulumun fotosunu bırakayım:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yukarıda paylaştığım futbol sahasında 3-4 tane daha var, bayağı büyük. Tenis kortu, beyzbol sahası, koşu pisti vs. de var
Ağlamak istiyorum. Şu resimleri görünce gerçekten ağlayasım geldi. Gençliğimi burada harcamak beni gerçekten yoruyor. Ülkedeki liseler bile üniversite gibi. Spor alanlarına bak.

Türkiye'yi özlüyor musun? ( şimdi bu soruma gülerler ama türk olduğun için içinde özlem olabileceğini düşünüyorum) gülecek arkadaşlara ricam espiri yapmayın ciddi bir soru sordum
Özlenir gibi ya. Kültür farklılığı var çünkü. Oradaki insanlarla anlaşman şakalaşman türkiyedeki gibi değildir galiba.

Ağlamak istiyorum. Şu resimleri görünce gerçekten ağlayasım geldi. Gençliğimi burada harcamak beni gerçekten yoruyor. Ülkedeki liseler bile üniversite gibi. Spor alanlarına bak.

Özlenir gibi ya. Kültür farklılığı var çünkü. Oradaki insanlarla anlaşman şakalaşman türkiyedeki gibi değildir galiba.
Ben ozlerdim ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,135
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05
Geri