Neler Yeni

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

Lorfselo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
hangi telefonu kullanıyorsun

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Albany Lisesi mi hocam?

şahin doğan

80+ Platinum
Gerçekten tiktok videolarındaki gibi telefon araba bilgisayar almak o kadar kolay mı? Her şey o kadar ucuz ve alması basit mi? Bi kaç günlük çalışma ile istediğiniz şeyi alabiliyor musunuz hemen hemen?
Bu durum eyaletlere göre değişiyor ama genelde 1-1.5 Haftalık çalışma ile 1000 Dolarlık bir ürün alabiliyorsun. Saatlik ücreti 5-6 dolar olan yerlerden bahsetmiyorum.

Mr. Teddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Eren

Ysuflix

80+ Gold
bizi kıskanıyomusunuz

Dersler ve sınavlar kolay mı?
Liseye geçiş ve üniversiteye geçiş sınav sistemi nasıl oluyor ?

.RBO.

80+ Silver
kafan rahatmı hacı geleceği görebiliyormusun sen bize ondan bahset ben iyice hard kapitazim dayıya benzemeye başladım

etnetalw

80+ Bronze
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
Amerikadan kareler yani fotoğraf atabilirsin ara ara. Aynı zamanda güzelinden bir ev internetinden speedtest birde mobil interneten .D

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
hiç school shooter ile karşılaştınmı ?

9/11 espirileri yapılıyormu

robin

80+ Silver
Gerçekten tiktok videolarındaki gibi telefon araba bilgisayar almak o kadar kolay mı? Her şey o kadar ucuz ve alması basit mi? Bi kaç günlük çalışma ile istediğiniz şeyi alabiliyor musunuz hemen hemen?
Telefon bilgisayar almak falan zor değil valla. Arkadaşımın cebinde parası yok ama iPhone 14’ü, en sağlam bilgisayarı falan var. Zaten burada neredeyse tüm liseliler part-time olarak çalışıyor (ki Türkiyede de yaygınlaşsa güzel olur bence) o yüzden iyi teknolojik aletlere sahipler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çete olayları var mı? Ücra mahallelerde çeteler oluyormuş 7-8 kişili.
Çete olayları genelde Şikago gibi kalabalık yerlerin arka mahallelerinde oluyor. Benim yaşadığım yer çok nezih, sakin ve kavgasız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,506
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom