Neler Yeni

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,601
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam bi' kaç arkadaş bir de aile ile gitsem pek de sağlam özleyeceğimi düşünmüyorum ya. Evet arada gelmek isterdim fakat böyle sağlam bi özlem çekmezdim gibi. Fakat arkadaş ve aile olmadan zor gelirdi bana açıkçası.
Tek zor olur evet aile arkadaş olsa Ayn hadi ailem var dersin geçersin ama cidden zor olur bence hele aile uzaksa onun özlemi de apayrı olur

Zechion

80+ Silver
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…
Hocam benim lise olmayacak genel bir soru olacak.
1- Amerika'da böyle gün batımına doğru hava çok güzel bir hal alıyor mu ? İzlediğim bir kaç videoda hava gerçekten de böyle pembemsi, kırmızımsı bi renk almıştı ve çok güzel gözüküyordu.
2- Amerikan halkı her bir eyalet farklı bir ülke gibi olduğundan dolayı milliyet duygusu beslemiyor diye biliyorum. Bu doğru mudur ?
Biraz saçma gibi gelebilir fakat LeBron'un açıklamasında duymuştum o sebeple sorayım demiştim.

alex jensen

80+ Silver
Yok çok şükür karşılaşmadım ama zaten benim yaşadığım yer bayağı güvenli o yüzden sıkıntı yok.
9/11 esprileri yapılıyor hatta yakın arkadaşlarım ben Müslüman olduğum için benim üzerimden de şaka yapıyor bazen 9/11 hakkında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O partiler gerçek ama birazcık kovalaman gerekiyor partileri. Yani eğer sosyal birisi değilsen büyük ihtimalle kimse kolundan tutup seni partiye götürmeyecektir.

Zorbalar gerçek ama ben hiç karşılaşmadım (yine dediğim gibi yaşadığın yere bağlı. benim yaşadığım yer liberal ve sosyoekonomik olarak ortalama üstünde)
Lan robin sen ateist degil miydin ya ben senle tartistigimi hatirliyorum sen o robin degil misin

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Gerçekten tiktok videolarındaki gibi telefon araba bilgisayar almak o kadar kolay mı? Her şey o kadar ucuz ve alması basit mi? Bi kaç günlük çalışma ile istediğiniz şeyi alabiliyor musunuz hemen hemen?
Son 2 aydır almanyadaydim evet oldukça kolay markette raf düşleyerek ip14 ,ip11 ,3 çift orijinal ayakkabı üstüne Berlin’e bir gece yatılı gezmeye gittim ve hala yanımda bir miktar para var :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alper alper
selamlar, yıllardır forumda aktif değilim. Aklıma esti geleyim dedim, gelmişken belki eğlenceli olur diye Amerika’da lise okumaya dair sorusu olanların sorusunu cevaplayayım istedim. New York, Albany’de bir lisede okuyorum. Gelsin sorular…

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
Kanka 1 saat çalışmaya rtx4090 alınır mı? (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka maka cidden adamın yaşadığı hayata bak bizde burada gelecek kaygısı yks sınav stres bütünleme final vs vs vs Adam Hayata 3 -0 önden başlamış.

alex jensen

80+ Silver
Ahahaha hocam nasıl hatırlıyorsun ya? Doğrudur ateist olduğum bir dönem olmuştu ama doğru yolu buldum. Eski hâlimi düşününce utanıyorum :D
Az sövmedim sana zamaninda tabi hatirlicam🤙

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
English nasi öğrendin hcmm tek merak ettiğim dil öğrenme

Borann08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Boran Yılmaz
hocam selamlar, bende ağustos gibi gelicem virginia eyaletine, 15 yaşındayım. Herhalde orda 10.sınıf olucağım. Sence amerikan liselerinin filmlerle alakası var mı? yoksa filmler biraz abartı mı? ayrıca dilim fazla yok zorbalığa uğrar mıyım sence.

Borann08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Boran Yılmaz
Ahahaha hocam nasıl hatırlıyorsun ya? Doğrudur ateist olduğum bir dönem olmuştu ama doğru yolu buldum. Eski hâlimi düşününce utanıyorum :D
robin naber, amerikaya geldim suan. gecen kayit islemleri icin liseme gittim, devasaydi ayni filmlerde ki gibi. ortami merak ediyorum sadece, ne yapmam lazim sence bana oneri verebilir misin, ortama girebilmek icin falan, bu arada instagramini verebilirsen cok sevinirim dostum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
robin naber, amerikaya geldim suan. gecen kayit islemleri icin liseme gittim, devasaydi ayni filmlerde ki gibi. ortami merak ediyorum sadece, ne yapmam lazim sence bana oneri verebilir misin, ortama girebilmek icin falan, bu arada instagramini verebilirsen cok sevinirim dostum.
1,5 aydır akit değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom