Neler Yeni

Bazı başarılar fedakarlık ister (LGS)

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Geçen sene bir konu açmıştım ve çoğu yorum bu sene başlamana gerek yok,sana gülerler şeklindeydi.Biraz moralim bozulmuştu fakat yine çalıştım ve ortalamamı yaklaşık 99 yaptım.Fazla kasmamıştım kendimi belki ondan 100 olmamıştı ama bu sene bazı fedakarlıklar yapmam gerektiğini düşünüyorum.İnstagram zaten kullanmıyorum tercih meselesi sosyal medya hesaplarımı kapattım tamamen.Ayrıca PC den ekran kartını falan da çıkardım gerçekten dikkatimi dağıtıyor o şekilde çalışmak.Masamda şuanlık sadece kasa ve monitör var hiç RGB,dikkatimi dağıtan bir şey olmamasına dikkat ettim.Seneye ekran kartımı tozlu şekilde almak üzere rafıma bıraktım.Burada da LGS sonucumu paylaşacağım.Forumda da uzun süre aktif olamam yüksek ihtimal.Beni nasıl tanıdınız bilmiyorum ama hepiniz Allah a emanet olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat K.T.K @SadeceBirisi. Abilerim görüşürüz.

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim en güzelini yapıyorsun emin ol başarı kolay elde edilmez ama çok kolay kaybedilir sen kaybedenlerden olma çok çalış başarılı ol zaten oyun vs boş iş valla bak eğitim hayatın olmasa bile kendini daha işe yarar alanlara yönlendir zaman çok değerli boşa harcadığın her saniye senin hayatından çalınmış bir mirastır. O mirasa sahip çık boşa harcama yine eğlen gez dolaş kafa dağıt tabii ki öyle kafanı derse de gömme stresini de atman lazım ama vaktini iyi değerlendir çünkü zaman geri gelmiyor geriye işlemiyor umarım istediğin yere gelirsin Allah hepinizin gönlüne göre versin emekleriniz karşılığını kat kat alın.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim en güzelini yapıyorsun emin ol başarı kolay elde edilmez ama çok kolay kaybedilir sen kaybedenlerden olma çok çalış başarılı ol zaten oyun vs boş iş valla bak eğitim hayatın olmasa bile kendini daha işe yarar alanlara yönlendir zaman çok değerli boşa harcadığın her saniye senin hayatından çalınmış bir mirastır. O mirasa sahip çık boşa harcama yine eğlen gez dolaş kafa dağıt tabii ki öyle kafanı derse de gömme stresini de atman lazım ama vaktini iyi değerlendir çünkü zaman geri gelmiyor geriye işlemiyor umarım istediğin yere gelirsin Allah hepinizin gönlüne göre versin emekleriniz karşılığını kat kat alın.
Çok sağol Kürşat abi yorumun için dediğin gibi kafamı derse de gömmeyeceğim basketbolu bırakmayı düşünmüyorum takımdan ayrıldım ücreti yüzünden ve memnun değildim ama tabii ki birçok hobim var onlara devam edeceğim sadece boş şeylerden uzak durmayı düşünüyorum zaman öldüren şeylerden .

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok sağol Kürşat abi yorumun için dediğin gibi kafamı derse de gömmeyeceğim basketbolu bırakmayı düşünmüyorum takımdan ayrıldım ücreti yüzünden ve memnun değildim ama tabii ki birçok hobim var onlara devam edeceğim sadece boş şeylerden uzak durmayı düşünüyorum zaman öldüren şeylerden .
Ayn öyle yap önce eğitim her şey eğitimden geçiyor elinde bir diploma mutlaka olsun başka iş yaparsan dahi yap diploma olsun elinde

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
Geçen sene bir konu açmıştım ve çoğu yorum bu sene başlamana gerek yok,sana gülerler şeklindeydi.Biraz moralim bozulmuştu fakat yine çalıştım ve ortalamamı yaklaşık 99 yaptım.Fazla kasmamıştım kendimi belki ondan 100 olmamıştı ama bu sene bazı fedakarlıklar yapmam gerektiğini düşünüyorum.İnstagram zaten kullanmıyorum tercih meselesi sosyal medya hesaplarımı kapattım tamamen.Ayrıca PC den ekran kartını falan da çıkardım gerçekten dikkatimi dağıtıyor o şekilde çalışmak.Masamda şuanlık sadece kasa ve monitör var hiç RGB,dikkatimi dağıtan bir şey olmamasına dikkat ettim.Seneye ekran kartımı tozlu şekilde almak üzere rafıma bıraktım.Burada da LGS sonucumu paylaşacağım.Forumda da uzun süre aktif olamam yüksek ihtimal.Beni nasıl tanıdınız bilmiyorum ama hepiniz Allah a emanet olun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat K.T.K @SadeceBirisi. Abilerim görüşürüz.
En güzeli dostum benim arkadaşım vardı adam 9. sınıfta laylaylomdu ama yine ders çalışırdı 3 4 saat ondan sonra gittikçe ciddileşti şuan itü elektrik mühendisliği okuyor 3 bin sıralama yaptı sabah akşam ders çalışırdı 10. sınıftan sonra medya oyun her şeyi salmıştı feda edeceğin 2 3 sene koca bir ömrünü belirleyecek

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
en iyisini yapmışsın bende bu sene dişimi sıkıp 10. sınıfı güzel notlarla geçmeyi düşünüyorum ortalamamı baya yükseltmem lazım 95 civarına kadar üstüne de sayısal okumayı istiyorum pc toplama düşüncem vardı ama seneye kalacak gibi umarım ikimiz içinde iyi sonuçlar çıkar

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
en iyisini yapmışsın bende bu sene dişimi sıkıp 10. sınıfı güzel notlarla geçmeyi düşünüyorum ortalamamı baya yükseltmem lazım 95 civarına kadar üstüne de sayısal okumayı istiyorum pc toplama düşüncem vardı ama seneye kalacak gibi umarım ikimiz içinde iyi sonuçlar çıkar
İnşallah sen de moral olarak iyileşirsin inşallah abi.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Liseye kendini aşırı kasmamanı öneririm, zaman değerli 1 yılını harcayacaksın ona göre düşün. Kaliteli bir anadolu lisesi veya herhangi bir fen lisesi düzeyinde bir okulu kazansan yeterli olur önemli olan YKS . Tabi okumayı düşünüyorsan. Yine de yüksek puan istersen kötü olmaz sadece hayatının 1 senesini düşün kalanına karışamam kendi düşüncem böyle. Ben böyle yaptım ve YKSde 2000 derecelerine girmek istiyorum, şuana kadar hiç pişmanlık yaşamadım

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Liseye kendini aşırı kasmamanı öneririm, zaman değerli 1 yılını harcayacaksın ona göre düşün. Kaliteli bir anadolu lisesi veya herhangi bir fen lisesi düzeyinde bir okulu kazansan yeterli olur önemli olan YKS . Tabi okumayı düşünüyorsan. Yine de yüksek puan istersen kötü olmaz sadece hayatının 1 senesini düşün kalanına karışamam kendi düşüncem böyle. Ben böyle yaptım ve YKSde 2000 derecelerine girmek istiyorum, şuana kadar hiç pişmanlık yaşamadım
1 sene vereceğim ama 4 yılım da iyi geçecek ilk resmi sınavım o yüzden bu kadar hard çalışacağım.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
1 sene vereceğim ama 4 yılım da iyi geçecek ilk resmi sınavım o yüzden bu kadar hard çalışacağım.
hocam iyi lisede kötü öğretmenlerde var kötü lisede harika 30 35 sene deneyimli öğretmenlerde var ki zaten liseden üniversite kazanmanız için gerekli sınavlar/tyt/ayt/ydt tamamen sizde bitiyor hiçbir hoca sizi hazırlayamaz önünüze denemeyi testi verir çöz getir der bunu kendinde yapabilirsin zaten evden oyüzden lgs benim herşeyim iyi bir puan alamazsam başarısız olurum gibi düşünmeyin akışına bırakın rahat olun biraz

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Hocam cok iyi yapmissiniz inek vs diyenleri aldirmayin. Sana verecegim ek tavsiye eylul-ekim-kasim duzenli calis ama fazla kasma oyle 300 soru cozecegim falan diye zorlama lgs yaklastikca daha fazla calis yoksa ister istemez cok yoruluyorsun. Bu zamanlarda nadiren de olsa arkadaslarinla disari cikabilirsin sevdigin seni rahatlatan bir aktivite varsa onu yapabilirsin... Asil ocak ve sonrasinda yalnizca ders calismaya basla.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hic oyle dusunme derim 4 yilin iyi gecip gecmemesi yine sana bagli. Kendim fen lisesine gidiyorum ve 8e gectigimde negatif sayilari toplamayi cikarmayi unutmustum. Yani hayat kurtarici bir sinav degil. LGS yi kazanipta rahat edecegini de dusunme derim. Hatta ister istemez lgsden fazla calismis olucaksin fen lisesi temposundan dolayi. Bana kalirsa 7 de baslamana gerek yoktu ama belki hedefun cok yuksektir yani istanbul erkek falan dusunuyorsundur ondan dolayi yorum yapamam. Ama calismani da tavsiye ederim zaten maalesef ki ulkemizde hayatini kurtarabilmek icin 3 secenek var ya babadan kalma dukkan cart curt, ya guzel bir bolum okuyup ise girmek. Ya da ust duzey sansli olup bir yerden parayi kiricaksin. Benim okumaktan baska secenegim olmadigi icin maalesef okuyorum. Ama sunu da soyleyeyim dil ogrenmeye bak. Emin ol bir yerden sonra dersten fazla one gecirir seni ileride.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1 senini komple aşırı kasarak çalışmazsan da 4 yılın kötü geçmez abartılıyor

Top Bottom