Arama sonuçları: *

1. berkec34

Lisans Bölüm Önerisi

meslek öğren 4 seneye öğrenip kendi işini kurar ayda rahat 8-10 asgari ücret kazanırsın. Eğer bilindik ünilere girecek kapasiten yoksa tabi. ama diyorsanki ben itü boğaziçi odtu bilkent vb ünilere girebilirim. O zaman ayrı. Ama o kapasite olsa zaten buraya yazmazdın :D
  2. berkec34

Stajyer Öğrenci Maaşı

Türkiyede maalesef sistem bu şekilde bence staj yeri bulup bitirdiğin için şükret. Sonuçta onlara sadece yemek istiyor dendiği için almışta olabilir. Kimse ofiste boş boş takılacak proje ile alakası olmayan birine azda olsa para vermek istemez. Birde staj yerin sana puan vermeyecek mi? Eskiden...
  3. berkec34

Gümüşhane de Yönetim Bilişim Sistemleri okunur mu ?

Lise değilki halledesin :D Hadi lise olsa neyse ünide öyle şey mi olur :D Kıl bir hocaya denk gelcen belki 3 yıl 1 dersi veremiceksin :d
  4. berkec34

Bizim arkadaşta mühendislik gireyim sonra başka üniye geçerim ort yükseltip diyordu. Sonra kaldı yozgatta 5-6 sene aklı başına geldi :D
  5. berkec34

Mattan hiç anlamıyorsan ybs de mat2 yi ve diğer dersleri verebileceğini sanmyorum uzar durur okulun 1722293286 Yatay geçiş için şuan şartlar ne bilmiyorum ama ortalama önemlidir herhalde
  6. berkec34

Son yıllarda direksiyon sınavı neden zorlaştı sizce?

Zor mu? Şu direksiyon sınavını geçen bile daha doğru düzgün araba süremiyor :D Keşke daha zor olsa
  7. berkec34

Sunum için proje ödevi tavsiyesi

Aklıma bu geldi sen iletişime geçeceğim diyince
  8. berkec34

Sunum için proje ödevi tavsiyesi

Projeyi ben vereceğim kaymağını sen mi yiyeceksin hocanla :D
  9. berkec34

Neden Devlet üniversitelerinde Yazılım Mühendisliği yok

bilkentte ctis var ismi değişmişti herhalde, çok iyi bölümdür bilgin olsun
  10. berkec34

Pazartesi üniversiteler açılıyor yeni başlayanlara ne tavsiye vermek istersiniz

Ben bunu ilk hafta için dedim sadece, genelde tanışma oluyor hocalar aldıracağı kitapları yazıyor vs diye
  11. berkec34

Birde yanında çok bir şey getirmene gerek yok bir kalem bir not defteri olsa işini görecektir.
  12. berkec34

Kız-erkek oranını bilmiyorum ama gidip full erkek grubu yapıp onlarla takılma. Tavsiyem arkadaş grubunuz denk olsun 3 erkek 3 kız gibi vs vs. Bu şekilde hem vizede hem finallerde ekmeğinide çok yersin :D
  13. berkec34

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

Bizde cografyada vardı, işin komik tarafı TM lerle beraber ortak sınav yaptıklarıda oluyordu. Boş boş iş. Ben ağırlıklı biyoloji kimya fizik görmem gerekirken özellikle fizik ve kimya. Organik kimya yetişmiyordu zaten ama gidip coğrafta tarih edebiyat görüyorduk slak slak :D
  14. berkec34

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

Ağırlıklı olarak herkes desteklemiş bu bile sevindirici. Bence +65 daha iyi olurdu ama çok ideal karar olmuş. Birde lisede sayısal okuyanlara şu edebiyatı vs kaldırsalar süper olacak. Ben sayısalken edebiyat coğrafya vs hepsini görüyordum düzeldi mi yoksa hala aynı mı ?
  15. berkec34

Otomotiv mühendisliği okumak mantıklı mı?

Ben sana bir şey diyip etkilemek istemiyorum, araştırmanı yap benim şahsi görüşüm istanbul izmir ve ankarada mümkünse okuman önerdiğim bölümlerde senin anlattıklarına istinaden o 3 bölüm olur. Katlanacağın 4-5 sene. Araba alma işi vs boşver zamanla olacak şeyler zaten, bugün git seo uzmanı olmak...
  16. berkec34

Bu arada adı değişmiş, https://www.ctis.bilkent.edu.tr/tr/t_ctis_egitimProgrami.php 1695219560 Biraz zorlan sende yani, yerinde olsam istanbul izmir ankara gibi şehirlerde üni okurum, trakya vs bunları kimse iş alanında bakmaz, ama yazılımda ilerleyeceksende zaten üniye bakan çok yok. Sektörde...
  17. berkec34

Valla ben yanlış yönlendirmek istemem, üni biteli olacak baya. Yazılım firmasında staj yaptım ama yazılım yapmıyorum kendi işimi yapıyorum e ticaret. Ben EA dan girildiği için Yönetim bilişim sistemlerini öneririm. Gireceğin üniyede bağlı, birde bilkentte ctis bölümü var o da oldukça iyidir...
  18. berkec34

Mühendislikte en rahat yani diğer mühendisliklere göre benim bildiğim endüstri mühendisliği, ve bu bölüm diğer mühendislik alanlarında da zaten çalışabiliyor. Hemde kız erkek oranı sınıflarda daha iyi. Tercih edilecek en zor mühendislikte makine mühendisliği ve sınıfta kız yoktur :D 1695218833...
  19. berkec34

KYK TAVSİYESİ VEREBİLİR MİSİNİZ

Allah kurtarsın
  20. berkec34

KYK TAVSİYESİ VEREBİLİR MİSİNİZ

Hangi şehirdesin
Geri