Sunum için proje ödevi tavsiyesi

Reaksiyon skoru
225
Arkadaşlar mühendislik öğrencisiyim girişimcilik dersi için bir proje bulup sunmam gerek aklımda bir tane var siz de yourmlarsanız ve bana yardımcı olursanız sevinirim.

Göl , deniz , baraj kıyılarına 50 veya kaç metre olursa işte bir robotik kol yerleştirip ve sensörlerle o suya düşen çöpü bulacak ve çöp batmadan kol uzanıp çöpü alacak ve göl,baraj kirlenmemiş olacak , ekonomik açıdan doğanın temizliği açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum bu olmaz derseniz sizin de fikirlerinizi öğrenmek isterim eğer hoca beğenirse TUBİTAK'a yükleyeceğim ve bir proje çıkmış olacak yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum . İyi bayramlar herkese...

Mimarlar çizer müteahhitler dalga geçermiş hocam. Sizinki o hesap gibi olmuş. Gerçekçi bir açıdan bakınca kimsenin önemsemeyeceği bir çözüm tarzı.

Mimarlar çizer müteahhitler dalga geçermiş hocam. Sizinki o hesap gibi olmuş. Gerçekçi bir açıdan bakınca kimsenin önemsemeyeceği bir çözüm tarzı.
Hocam yardım ederseniz çok minnettar olurum farklı proje de olabilir pazartesi sunum yapmam gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Robotik kol yerine balıkçı ağı felan açsan daha prwtik bir çözüm olur
Hocam biraz daha detaylı anlatır mısınız eğer olursa bu projeyi sunmak isterim

Projeyi ben vereceğim kaymağını sen mi yiyeceksin hocanla :D

6MClS14m_200x200.jpeg

Aklıma bu geldi sen iletişime geçeceğim diyince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,027
Üyeler