Arama sonuçları: *

1. N

su çiçeği oldum sınıfta kalır mıyım?

Doktordan su çiçeği olduğuna ve tedavinin süresini de gösterir raporunu , reçeteni de ekleyip hocana göster. O müdüriyete dilekçe yaz diyebilir, hocanın yönlendirmesi ile halledersin. Rapor olmasa işin zordu, geçmiş olsun
  2. N

Direksiyon sınavında değişik komisyon üyelerinin denk gelmesi?

Bu kadar basit şeyleri bilemeyince komisyon kendisi ile dalga geçtiğinizi düşünmüş olabilir. Bu kadar basit şeyler için sanayide işe girmeye gerek yok. Alın bir ehliyet sınavına hazırlık kitabı, ona çalışın. İnternette hata kodlarını araştırın.
  3. N

Okulla ilgili sorunum var

Ceket giymeyi sevmezdim, ceketsiz gelenler ciddi şekilde uyarılıyordu. Terbiye kuralları çerçevesinde öğretmen tarafından uyarılınca bir daha ceketsiz gelmezdik zaten. Şimdi geriye dönük baktığımda, iyi ki bizi öyle disipline etmişler öğretmenlerimiz. Çalıştığım şirket 1.700 kişilik ve katı...
  4. N

Okula bıçak getirmenin ve birini yanlisikla yaralamanın cezası nedir?

Öğretmenler de ihbar edebilir.
  5. N

"I got it" kelimesi ile "I understand" arasindaki fark nedir

İ got it: Kaptım . İ understand: Anladım. İkisi de anladım anlamında kullanılır ancak resmi bir dairede falansan understand kullanmak daha iyi olur. Yoksa herhangi bir fark olmaz, karşındaki ne kasdettiğini anlar.
  6. N

Çıraklık okulunda kpss ye hazırlanmak

kpss lise çok yüksek kapatıyor diye biliyorum. Açıktan üni okuyup kpss b denersen daha fazla şansın olur. Eğitim koçu ve özel dersle yapılır ama çok uğraşmak gerekiyor. Ben yaparım diyorsan neden olmasın. Ne hikayeler var... askerde hakimlik sınavını kazanan mı dersin, çobanlık yapıp lgs de...
  7. N

Ders çalışma disiplini nasıl kazanılır?

Kütüphaneye gidebilirsiniz. Tavsiyem telefonunuzu da tuşlu veya çok dandik bir modelle değiştirin. Yani elinize almak bile zor gelsin, o derece. Alcatel olabilir mesela. Böylece telefonla uğraşmazsınız Ve dolayısıyla Oradaki ortam, psikolojik olarak çalışmaya teşvik eder sizi. Ama içinizden...
Top Bottom