Neler Yeni

Ders çalışma disiplini nasıl kazanılır?

psikoloğa git
hepimizin yaşadığı sorunlardan (odaklanma, dikkat dağınıklığı )
tavsiyem medical park

JSezar

80+ Silver

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Kütüphaneye gidebilirsiniz. Tavsiyem telefonunuzu da tuşlu veya çok dandik bir modelle değiştirin. Yani elinize almak bile zor gelsin, o derece. Alcatel olabilir mesela. Böylece telefonla uğraşmazsınız Ve dolayısıyla Oradaki ortam, psikolojik olarak çalışmaya teşvik eder sizi. Ama içinizden çalışmak gelmiyorsa, orada da masa başında ne kader dandik olursa olsun telefonla uğraşırsınız.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eray Yılmaz
Öğretmen olarak önerim zihinsel öğrenme ve algısal anlama önemli sadece, dış etmenler sadece %10 etkili oluyor, diyoruz ya coban turkiye 1.si oldu olay bu açıkçası dikkatini dağıtan seylerden çok aklina yerleştiriyormusun önemli olan bu algilama duzeyin nasil yani zeki bir bireysen okuduğunu hemen cekersin yapman gereken kafanı boşaltıp baska bir şey dusunmeden acik kafada yani sabah kalktığında veya gece yatarken çalışman genelde çünkü zihnin son ve ilk aldığı şeyleri daha güzel depolar bunlardan ziyade benim düşüncem ve eğitim kuramcısı Hull'a gore de motivasyondan ziyada kaygi durumuda olusmali gote yumurta azıcık dayancak basarma güdüsünden dolayi ezberlemek zorunda kalicaksin eger zamanin varsa agir konularin üzerinde ezberleyene kadar fazla dur ne olursa olsun tam kavra sona basot konulari birak onlarida kaygi ile kavrayacaksin zihin haritası cikarticaksin ogrenmeyi bu dediklerim ile basaracaksin.

Atakankrn

80+
En iyisi kütüphane, çevrende insanların ders çalıştığını gördüğümde motive olup ders çalışırdım. Aynı sizin gibi evdeyken asla ders çalışamazdım. Üniversiteyi bu şekilde kütüphanede çalışarak bitirdim.

Atakankrn

80+

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
O halde g*te yumurtanın dayandığını düşünerek kütüphaneye gideceğim. Çünkü orada ders çalışmaktan başka şansım yok. :D
@nightsoldier @flitttermice @Atakankrn @BERKANY
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet. Hedefim yüksek değil zaten.
Öyle yapman gerek bir şeyler seni zorlamadikca bu is olmaz. Atandigim zaman hep ilerde param olacak ise gider akşam oyun oynarim param olur kafam rahat eder diye.calistim şimdi öyle yapiyorum Allah a şükur.

Top Bottom