Neler Yeni

su çiçeği oldum sınıfta kalır mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yusuf eren
su çiçeği oldum ve 12 gün okula gidemedim bunun toplamında 20 gün özürlü 13.5 gün özürsüz devamsızlığım var sınıfta mı kalırım?

Ellsy

80+ Bronze
su çiçeği oldum ve 12 gün okula gidemedim bunun toplamında 20 gün özürlü 13.5 gün özürsüz devamsızlığım var sınıfta mı kalırım?
Gecmis olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sene daha sinif tekrari

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
Neden doktor izni almadın yavrucum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yusuf eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden doktor izni almadın yavrucum?
rapor aldım heyet raporu istedim ama doktor bunun zorunlu olarak gelememe durumu olduğunu okulun durumu halledeceğini söylediler.

rapor aldım heyet raporu istedim ama doktor bunun zorunlu olarak gelememe durumu olduğunu okulun durumu halledeceğini söylediler.
dolayısıyla normal rapor aldım.

AnoTHéR.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Samet D.

dolayısıyla normal rapor aldım.
okulla konuş o zaman devamsızlığını silerlerse kalmazsın ama zor

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Doktordan su çiçeği olduğuna ve tedavinin süresini de gösterir raporunu , reçeteni de ekleyip hocana göster. O müdüriyete dilekçe yaz diyebilir, hocanın yönlendirmesi ile halledersin. Rapor olmasa işin zordu, geçmiş olsun

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Eray Fındık
heyet raporu alman lazımdı şuan devamsızlıkla kim ilgileniyosa onunla konuşup ikna edemediğin sürece kaldın gibi gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yusuf eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktordan su çiçeği olduğuna ve tedavinin süresini de gösterir raporunu , reçeteni de ekleyip hocana göster. O müdüriyete dilekçe yaz diyebilir, hocanın yönlendirmesi ile halledersin. Rapor olmasa işin zordu, geçmiş olsun
çok teşekkürler.

Top Bottom