SelimAkoguz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 206
- İsim
- Selim
Ben bunları okuldayken yazıyorum.. telefon yasaklığı tamamen saçmalık. Derste telefon kutusuna koyarsın, tenefüste alırsın genel olarak okullarda böyle.Hocam zaten okulda 3 tane mdr. yard. Var bir tanesi gençlerle uğrasmaktan zevk alıyo bize karşı savunmasıda benim zamanımda bütün herkes kravat giyerdi falan filan ulan sen köle gibi yetiştiysen banane 21. Yüzyıla gelmişiz kaç yaşında adamın bize sözlerine bak okulda tuvaletlere peçete koymayan kişi pantolon giymedik diye bize utanmamızi söylüyor kızlara ayrı bir düsmanlığı var ya bırak zaten kimse mutlu değil insanlarin makyaj malzemelerine el koymak flan nedir arkadaş tm yasak de ailesine bildir ama el koymak tamamen kendi egosunu tatmin etmek için yapıyor yanındada bir kadın var eskiden kimya hocasıydı şimdi vasfı ne bilmiyorum kızları azarlayıp duruyo benim asıl sorunum kot pantolonda değil benim kişisel özgürlüğüme sanki babasının malıymış gibi müdahale edebilmesi birde anayasa ile korunmuş eğitim görme hakkımı okula almamakla tehdit etmeleri ( geç cevap vermemin nedeni telefonunda yasak olması