Hocam sana adamlar krank mili nerededir diye sormamis sana basit bir şey sormuşlar senin bunu bilmemen söz konusu değil gülerler istersen şikayet et bana güldüler diye kullandığın aracın mekanik parçaları halkinda bilgin olması lazım gösterge panelindeki ışıklar süs ışıkları olsun diye konmadi farzet ki yalnız başına seyehat ediyorsun ve aracın bir arıza lambası yaktı ne yapacaksin o durumda bilgin yok öyle düşün (telefondan da bakamiyorsun onu farzet ) sonuç olarak senin bunları bilmen gerekiyor ben eğer o bahsettigin dijital pazarlama işine girisecek isem konu hakkında önden bilgi edinmem lazım motor bloğunun nerede olduğu radyatörün nerede olup ne işe yaradigi akü nün ne olduğu bunlar en temel şeyler bilmen gerekiyor tarafsız yorum yapıyorum yoksa ben komisyon üyesi değilim bişey değilim
Agam halen yanlış düşünüyorsun.
Şimdi bana gelen adamı "AĞAĞĞA semantik seo, holistik seo" bilmiyor diye gülüp eğlenmemle aynı şey.
O komisyonun "akülü araba sürdün mü hhaha" falan yapma hakları yok.
Herkes işini profesyonel bir üslup/tutumla yapmalı.
Bu dediğin durum içni de örneğin baban/annen ATM nasıl kullanılır bilmiyordur, banka çalışanlarının herkes içinde ebeveynlerinle goygoy geçtiğini düşün.
Onlar da ATM bilmek zorunda ama çoğu yaşlı sadece panik yaptığı için kullanamıyor mesela.