Neler Yeni

Direksiyon sınavında değişik komisyon üyelerinin denk gelmesi?

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Komisyon üyelerinin görevi sınava giren kişiyle dalga geçmek, laubalilik yapmak değildir.
Radyatörle cam suyunu mu karıştırdı, sürüş sırasında sinyalsiz mi döndü? O zaman elerler ve nedeni bu derler.

Yakın zaman içerisinde motor ehliyeti alacağım.
Bilmiyorsam, yetersizsem bırakırsın olur biter.
Kimse kimseyle dalga geçemez, utandıramaz.
Tabi dalga geçmek değil de en azından basit hataları yapıp da konu vermeseydin ben araba ehliyeti ve a rhliyet yani motor ehliyeti almış biri olarak hiç boyle birşeyle karsilasmadim

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Tabi dalga geçmek değil de en azından basit hataları yapıp da konu vermeseydin ben araba ehliyeti ve a rhliyet yani motor ehliyeti almış biri olarak hiç boyle birşeyle karsilasmadim
Aga dalga mı geçiyorsun?
O zaman yılda 1 kez olduğun hastalık için hastaneye gittiğinde nefes alamadığını söylediğinde doktor da "nefes alma o zaman ağğağa" diye gülünce de bu sana normal mi geliyor?

Mesele konu vermek/vermemek değildir. İşini adam gibi yaparsın kimseyle dalga geçemezsin.
Kendi adıma konuşuyorum bende SEO Uzmanıyım.
Çalıştığım işletmelerin/kişilerin çok büyük bir kısmı yüzeysel dahi olsa işimi bilmez ama oturup anlatmak, açıklamak benim görevimdir.
Ya dijital pazarlama hizmeti alyırosxun araştırmamısşın bile hahahaha yapamam.
Anlatabildim mi?

Furkanozr

80+ Silver
Sanki değişik olan sensin gibi geldi. Arabayı nasıl kullandın Allah bilir. 2 kere kalıp suçu karşıya atmak ne kadar mantıklı acaba?
Birader siz ne malsiniz 4 kez kalma hakkı var ki en ufak hatada zaten kalınabiliyor adam karşı tarafa suç atmamis aşağılayıci söylemelerini hoş bulmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

MEB i arayıp durumu anlatabilir siniz bazı komisyonlar çok gevşek olabiliyor

Hepinize iyi günler dün 2. kez direksiyon sınavından kaldım dün direksiyon sınavına 2 tane değişik komisyon üyeleri denk geldi biri kadındı biri erkekti benimle resmen dalga geçip bana gülüyorlardı mesela ben arabanın gösterge panelinde çıkan mavi anahtar işaretini motor soğutma suyu azaldı diye sandım öyle dedim diye bana güldüler sonra ben Arabın parçalarını tanıtırken motor ile radyatörü karıştırdım diye yine bana güldüler sonra ben araba kullanırken kadın komisyon hocası bana sen küçükken hiç akülü araba kullandın mı dedi hayır hocam dedim sonra ona da güldüler bir de o kadın hoca bana sen hiç çocukken çarpışan arabaya bindin mi bak bu araba çarpışan arabaya benzemez diyip bana güldü. Ne yapmalıyım sizce?
Yani tamam ehliyet sınavın da ki komisyon üyeleri sıkıntılı ve sorunlu olabiliyor. Ama dostum sen de radyatör ile motorun yerini karıştırmazsın. O an unutmuş olabilirim veya karıştırmış olabilirim diye bir bahane olamaz.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Aga dalga mı geçiyorsun?
O zaman yılda 1 kez olduğun hastalık için hastaneye gittiğinde nefes alamadığını söylediğinde doktor da "nefes alma o zaman ağğağa" diye gülünce de bu sana normal mi geliyor?

Mesele konu vermek/vermemek değildir. İşini adam gibi yaparsın kimseyle dalga geçemezsin.
Kendi adıma konuşuyorum bende SEO Uzmanıyım.
Çalıştığım işletmelerin/kişilerin çok büyük bir kısmı yüzeysel dahi olsa işimi bilmez ama oturup anlatmak, açıklamak benim görevimdir.
Ya dijital pazarlama hizmeti alyırosxun araştırmamısşın bile hahahaha yapamam.
Anlatabildim mi?
Hocam sana adamlar krank mili nerededir diye sormamis sana basit bir şey sormuşlar senin bunu bilmemen söz konusu değil gülerler istersen şikayet et bana güldüler diye kullandığın aracın mekanik parçaları halkinda bilgin olması lazım gösterge panelindeki ışıklar süs ışıkları olsun diye konmadi farzet ki yalnız başına seyehat ediyorsun ve aracın bir arıza lambası yaktı ne yapacaksin o durumda bilgin yok öyle düşün (telefondan da bakamiyorsun onu farzet ) sonuç olarak senin bunları bilmen gerekiyor ben eğer o bahsettigin dijital pazarlama işine girisecek isem konu hakkında önden bilgi edinmem lazım motor bloğunun nerede olduğu radyatörün nerede olup ne işe yaradigi akü nün ne olduğu bunlar en temel şeyler bilmen gerekiyor tarafsız yorum yapıyorum yoksa ben komisyon üyesi değilim bişey değilim

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Semih Aydın
Hocam sana adamlar krank mili nerededir diye sormamis sana basit bir şey sormuşlar senin bunu bilmemen söz konusu değil gülerler istersen şikayet et bana güldüler diye kullandığın aracın mekanik parçaları halkinda bilgin olması lazım gösterge panelindeki ışıklar süs ışıkları olsun diye konmadi farzet ki yalnız başına seyehat ediyorsun ve aracın bir arıza lambası yaktı ne yapacaksin o durumda bilgin yok öyle düşün (telefondan da bakamiyorsun onu farzet ) sonuç olarak senin bunları bilmen gerekiyor ben eğer o bahsettigin dijital pazarlama işine girisecek isem konu hakkında önden bilgi edinmem lazım motor bloğunun nerede olduğu radyatörün nerede olup ne işe yaradigi akü nün ne olduğu bunlar en temel şeyler bilmen gerekiyor tarafsız yorum yapıyorum yoksa ben komisyon üyesi değilim bişey değilim
Agam halen yanlış düşünüyorsun.
Şimdi bana gelen adamı "AĞAĞĞA semantik seo, holistik seo" bilmiyor diye gülüp eğlenmemle aynı şey.
O komisyonun "akülü araba sürdün mü hhaha" falan yapma hakları yok.
Herkes işini profesyonel bir üslup/tutumla yapmalı.
Bu dediğin durum içni de örneğin baban/annen ATM nasıl kullanılır bilmiyordur, banka çalışanlarının herkes içinde ebeveynlerinle goygoy geçtiğini düşün.
Onlar da ATM bilmek zorunda ama çoğu yaşlı sadece panik yaptığı için kullanamıyor mesela.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
2 türlü problem var
1 onların sana gulmemesi lazım
2 seninde sınava girerken bilgili olman lazım
Eğer sen hata yapmasaydin onlar gulmezdi o yüzden diyorumki sınav senin bilgini ölçmek için yapılır sende hazır bir şekilde gir bir yerlerde bulgi eksigi olduğunu kabul et ve nasıl durumu cozebilirin diye kendine sor

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Fatih Ayhan
Hala boş boş onu bunu bilmen lazım diye boş yapanlar var. Anladık arkadaş onu bilmesi lazım motorla radyatörün yerini karıştırmayacak. Birkaç arkadaşımda şahit olduğum kadarıyla tahminim o an arkadaş motorla radyatörün yerini normalde karıştırmadı. Heyecanla farklı gösterdi. Kaldı ki gerçekten karıştırmış olsun gülerek dalga geçmeleri bundan sonraki süreçte en ufak hatada bırakacağız demektir o gülme. Ben 2 ay önce ehliyetimi aldım bir şey karıştırmadım hiçbir hata yapmadan güzergahı tamamladım komisyon üyelerim çok iyilerdi, ben unutsam da unutmasam da yarım ağız hatırlatma yapıyordu. Komisyon üyeleri gerçekten çok önemli. Mesela stop etme normalde sarı hatadır ve en fazla 2 kere stop etme hakkın var. 2. de bırakırlar. Benim arkadaşımı tek stopta bıraktılar. Bir şey de diyemiyorsun o anki şokla tabi. Siz arabanın şu parçasını da bilirsin ya da kim bilir arabayı nasıl kullandın gibi negatif tahminlerde bulunacağınıza empati yapmaya çalışıp bir kişinin sürücü kursuna gitmeden önce asla bir direksiyon koltuğuna oturmamış olduğunu da düşünün. İnsanları hatalarından dolayı yargılamayı bırakın artık. Pozitif olun biraz dalga geçmek yerine öğretmeyi tercih edin. Israrla öğrenmeyenlerle karşılaştığınızda yine de dalga geçmek zorunda değilsiniz bırakın gidin. İlla egonuzu tatmin edeceksiniz illa bi aşağılayıcı sözde bulunacaksınız.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Hocam normalde parçaları biliyorum sınavda o an unutmuş olabilirim ya da ister istemez heyecan olabilir insanlık hali sonuçta her ne kadar bilmesem de dalga geçmeye hakları yok
Bu kadar basit şeyleri bilemeyince komisyon kendisi ile dalga geçtiğinizi düşünmüş olabilir. Bu kadar basit şeyler için sanayide işe girmeye gerek yok. Alın bir ehliyet sınavına hazırlık kitabı, ona çalışın. İnternette hata kodlarını araştırın.

Top Bottom