Arama sonuçları: *

• Users: redlove
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. R

2 yıllık bölüm tavsiyesi

yok la torpil yok, bölüm mezunu olup, silahlı kartın olsa başlıyodun ticaret bakanlığında :D
  2. R

2 yıllık bölüm tavsiyesi

Özel güvenlik ve koruma bölümü, 2023 yılında ticaret bakanlığına 66 67 puanla atandılar :D
  3. R

18 yaşından küçükler kpss ortaöğretime nasıl başvurulur

kaçıncı sınıfsın ?
  4. R

2 yıllık bölüm okunur mu

muhasebe,büro yönetimi vs bunların ataması oluyo, sağlık yönünde de atamalar var ama okuduktan sonra kpss ye sağlam hazırlanmak lzm.
  5. R

Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

Şuanda lise mezunusun doğru mudur ?
  6. R

KPSS gerçekten **gerekli mi** ? Gerçekten işe yarıyor mu? Zorunlu mu?

Devlete atanmak istiyorsan KPSS sınavına girmelisin. Ne mezunusun ? (Abim 1 ay önce Bakanlığa atandı Koruma Memuru olarak, İşi rahat Alıcağı parada fena bir para değil yıl başında 40k civarına yaklaşıcak)
  7. R

KYK Burs/Kredisi 2000 TL oldu

Önlisans sabit mi kaldı ?
  8. R

İngilizce dışında hangi dil öğrenilir

kanka öyle diyosunda hafta sonun tatil üstüne hafta içide öyle ahım şahım yorucu şekilde de çalışmıyorsun
  9. R

Çıraklık okulunda son sene kpss ye hazırlanmak

kesin atandım gözüyle bakmak için bi 80 85 almak lazım, ama devlet üniversiteleri de sözleşmeli personel alıyor. O alımlarda da şansınız olabilir.
  10. R

Çıraklık okulunda son sene kpss ye hazırlanmak

bu seneki teknisyen alımları (liseden) 80,82 ile kapatmış, 73 ile çok zor atanman
  11. R

Açıktan üniversite okursam öğrenci indirimlerinden yararlanabilir miyim?

2 yıllık okurum diyosan tyt yeter
  12. R

12.Sınıflara Devamsızlık affı geldi !!!

benim özürsüz 12 gündü, bugün sildirmeye gidicektim de şuan gerek kalmadı gibi mi, yoksa sildiriyim mi
  13. R

enazından işe yarar bi karar :D
  14. R

kaynak:https://www.cnnturk.com/video/turkiye/son-dakika-12-siniflara-devamsizlik-affi-olur-mu-milli-egitim-bakani-ozer-cnn-turkte-acikladi Valla ilaç gibi geldi bu haber ya.
  15. R

10 sınıfım geçermiyim

edebiyattan sorumlu geçersin
  16. R

Hangi Durumlarda sınıfta kalıyoruz

1-edebiyattan kalıp, genel ortalaman 50 nin üstünde olursa sınıfı geçersin ama edebiyattan sorumluluk sınavına girmen gerekir 2- daha 3 ders veya üzeri kalmadığım için orasını bilemiyorum ama büyük ihtimalle yoktur öyle bişey 3- 2 dönemin ortalamasını toplayıp 2 ye böl 50 nin üstündeyse geçersin
  17. R

10.sınıfım sorumlu geçer miyim

edebiyattan kalırsan sadece o dersten sorumlu geçersin. eğer dönem sonu ortalaman 50 nin altında kalırsa bütün derslerden sorumlu geçersin
  18. R

Lise devamsızlık hakkında

son hafta annen veya babanla gidip izinliye aldırırsın fazla takma kafaya
  19. R

Ben Şimdi Teşekkür Veya Takdir alabilir miyim?

özürsüz 5 günü geçmemesi lazım 1641827421 2018 de fln gelmişti sanırım ve bence son derece saçma bir karar. 1641827451 alırsın
  20. R

Raporluyken sınav girdim bir sorum var

bizim sınıftada durum aynı sanırım tekrardan sınava giricek
Top Bottom