Daha sözlüler girilmemiştir performans vs verilirse notun yükselir geçersin dert etmearkadaşlar merhaba,10.sınıfım ve 1.dönem ortalamam 70 kaldığım derste yok 2.dönem ortalamam 60 ve edebiyat dahil 4 dersten kalıyorum sınıfı sorumlu olarak mı geçerim
Edebiyat yıldızlı ders olduğu için edebiyattan kalırsan geçemezsin.arkadaşlar merhaba,10.sınıfım ve 1.dönem ortalamam 70 kaldığım derste yok 2.dönem ortalamam 60 ve edebiyat dahil 4 dersten kalıyorum sınıfı sorumlu olarak mı geçerim
edebiyattan kalırsan sadece o dersten sorumlu geçersin. eğer dönem sonu ortalaman 50 nin altında kalırsa bütün derslerden sorumlu geçersinarkadaşlar merhaba,10.sınıfım ve 1.dönem ortalamam 70 kaldığım derste yok 2.dönem ortalamam 60 ve edebiyat dahil 4 dersten kalıyorum sınıfı sorumlu olarak mı geçerim
50 üstü ise sormlu olmazsın ama ort 50 altıdır 2 dönemin 3 zayıfın varsa sorumlu 4 olursa kalırsınKaç zayıf olunca sınıf tekrarı yapılıyordu?
3 dersten kaldın edebiyattan geçtin ortalama 50 üstü sorumlu yokarkadaşlar merhaba,10.sınıfım ve 1.dönem ortalamam 70 kaldığım derste yok 2.dönem ortalamam 60 ve edebiyat dahil 4 dersten kalıyorum sınıfı sorumlu olarak mı geçerim
2.si yanlış3 dersten kaldın edebiyattan geçtin ortalama 50 üstü sorumlu yok
4 dersten kaldın edebiyattan geçtin ortalama 50 üstü sorumlu var
edebiyattan kaldın ortalama 50 üstü/altı fark etmez kaldın
bildiğim bu yanlışım varsa düzeltmekten çekinmeyin düzgün bir üslupla
yılda 4 kez miş sorumluluk sınavları bizim hocalar öyle demişti.edebiyattan sorumlu oluyorsun sadece. ortalama olarak geçersen diğer dersler için sıkıntı olmuyor. ben de 2 sene edebiyattan kaldım. ertesi sene kolay sınav yapmışlardı 95 ile geçmiştim. Ama sorumlu olduğun dersi veremezsen mezuna kalamazsın. Her dönem yapılıyor sanırım sınav.
2. dışında diğerleri doğru hocam. 4 dersten kalırsanız edebiyat falan fark etmiyor yine sınıfta kalma.3 dersten kaldın edebiyattan geçtin ortalama 50 üstü sorumlu yok
4 dersten kaldın edebiyattan geçtin ortalama 50 üstü sorumlu var
edebiyattan kaldın ortalama 50 üstü/altı fark etmez kaldın
bildiğim bu yanlışım varsa düzeltmekten çekinmeyin düzgün bir üslupla