Önlisans sabit mi kaldı ?Yeni gelen zamla KYK burs/kredisi lisans öğrencileri için 2000 TL, yüksek lisans öğrencileri için 4000 TL, doktora öğrencileri için 6000 TL oldu.
2000 bugün para değil. En azından 2.5k olmalıydı.
max tayyipçi
Elhamdülillahmax tayyipçi
bu elemanın sayın cumhurbaşkanımızın elini sıkmışlığı var
Önlisans ve lisans aynı ücreti alıyoronu hiçbir haber sitesinde göremedim. önlisans ücreti ne kadardı
Yurtlar neredeyse 2 sene önceki fiyatta. O zamanki burs 850ydi şimdi 2k yapmışlar. Biraz yurt fiyatlarını da göz önünde bulundurarak değerlendirirsek fena değil aslında. Dolar bazında da düşüş yok geçen seneye göre.
Yurt fiyatlarına zam gelmeyeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Eli kulağındadır. Yurt fiyatları sabit kalsa bile yemeklere zam getirirler. Ben son yılımda 800 TL bursla hem vücut geliştirme için bütçe ayırıyordum. Yol paramı karşılıyordum. Ekstra şeylere de param kalıyordu. Ama şuan bu bursla bunlardan sadece bazılarını yapabilirsin.Yurtlar neredeyse 2 sene önceki fiyatta. O zamanki burs 850ydi şimdi 2k yapmışlar. Biraz yurt fiyatlarını da göz önünde bulundurarak değerlendirirsek fena değil aslında. Dolar bazında da düşüş yok geçen seneye göre.
Aynı fiyatta mı? 2 sene önceki fiyatta kalan herhangi bir ürün olduğunu bile düşünmüyorum. Her şeyin fiyatı misliyle artmış durumdayken, bu kadar az olması öğrenciler için kötü bir durum..Yurtlar neredeyse 2 sene önceki fiyatta. O zamanki burs 850ydi şimdi 2k yapmışlar. Biraz yurt fiyatlarını da göz önünde bulundurarak değerlendirirsek fena değil aslında. Dolar bazında da düşüş yok geçen seneye göre.