Arama sonuçları: *

1. shiedabro

evde ders çalışamıyorum

kütüphaneye git
  2. shiedabro

Ehliyet sınavına nasıl hazırlanılmalı 2 gün sonra sınavım var

yks hazırlığı gibi fazla 300 soru
  3. shiedabro

Ehliyet sınavına nasıl hazırlanılmalı 2 gün sonra sınavım var

mantığa dayalı biraz çalışsan yeter çalışmadan 80 aldım
  4. shiedabro

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

girilmiyo ki e devlet üzerinden nasıl bi site yapmışsa devlet cok iyi
  5. shiedabro

Üniversite okucam askerliği tecil ettirebilir miyim

e devlette 6 ay içinde başvuru yapmam gerektiği yazıyo arkadaşlara sordum yapmazsam ne olur asker kaçağı gözükürsün diyorlar
  6. shiedabro

uniye bu sene hazırlancam ama 1687198112 uniye bu sene hazırlancam
  7. shiedabro

e devlet üzerinden birçok defa baktım fakat erteleme başvurusu bulamadım yüksek ihtimalle şubeye gitmem lazım
  8. shiedabro

Merhabalar 2004 doğumluyum 19 yaşındayım şu an açık lisedeyim seneye üniversite okumayı planlıyorum bu senede dershaneye yazılıp sıkıçalışmayı düşünüyorum askerliğimi tecil ettirebilir miyim e devlet üzerinde yoklamaya son 6 ay 15 gün yazıyordu
  9. shiedabro

İş Ahlakı önemlidir.

almayan almıyorlar işte kardeşim gördüğün gibi forumlarda konusu açılıyor o paraya insanlarla dalga geçiyorlar alanlar ise teknolojiden anlamayanlar oluyor piyasayı takip etmeyen oluyor
  10. shiedabro

İş Ahlakı önemlidir.

herkesin 3 e sattığı şeyi o 5 6 ya satıyorsa dolandırıcı derim kardeşim ben kimse kusura bakmasın fazla kar yapıcak diye fahiş fiyata ürün satamaz kimse ha zorla aldırıyorlar mı hayır aldırmıyorlar ama o fiyatı oraya koyuyorsa gidip kazık damgasıda vururum yani
  11. shiedabro

Ortalamam 73 teşekkür alabilirmiyim ?

neden bu kadar agresifsin dostum sanki adam sistem tavsiye üzerinden açtı konuyu bilgi almak için yazmış
  12. shiedabro

ekliyorum hiçbir dersten kalınmaması gerekiyormuş hiç teşekkür almadığım için bilemedim tabi :d
  13. shiedabro

hocalarımız böyle demişti internettende baktım isterseniz 90 alın 5 gün geçerse alamazsınız diyor
  14. shiedabro

devamsızlığın 5 günü geçmediyse alırsın
  15. shiedabro

haftaya aöl geçicem örgünde kaldığım dersler ne olacak

Sistem nasıl bilmiyorum ama lise 3 de geçtiğimde bana 100 puan verdi ve 36 zorunlu ders vardı sorumlu kaldığım ders 2 tane vardı geçersen eğer full zorunlu dersleri seç
  16. shiedabro

11. Sınıfta açık öğretime geçmelimiyim

Hayır olmaz, benim sorumluluk sınavlarım çoktu açık öğretime geçtim ve seni 0 dan başlatmıyorlar mesela ben 140 puan ile başladım
Top Bottom