Neler Yeni

Ortalamam 73 teşekkür alabilirmiyim ?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ekliyorum hiçbir dersten kalınmaması gerekiyormuş hiç teşekkür almadığım için bilemedim tabi :d

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Fizik dersimin ortalamı 43 bazı arkadaşlarım 50 üstü olması gerekiyor diyor fizik yüzünden teşekkür alamayacakmıyım ? 10. sınıfım
Bütün derslerin 50 nin üstü olması lazım ve genel ortalamanın 70 ve üstü olması gerek belge almak için

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Git bunu hocana sor burayı ne diye meşgul ediyorsun ki? Bunu komşuna bile sorabilirsin. Ne boş konular bunlar. Bu forumun hiç mi kuralı yok hiç mi standardı yok?
neden bu kadar agresifsin dostum sanki adam sistem tavsiye üzerinden açtı konuyu bilgi almak için yazmış

GazzeliAtalay

80+ Bronze
neden bu kadar agresifsin dostum sanki adam sistem tavsiye üzerinden açtı konuyu bilgi almak için yazmış
Kardeşim bu 1000. Konu. Artık sıkılıyorum. Teknoloji olsa basit soruları anlarım. Böyle konular 1 değil ki. Her saat var. Sistemim ne kadar diyenler var. Aynı indirimi 3 kere açan açılmasına rağmen açan … yani her zaman olması usandırıyor

BerkW

80+ Bronze
Kardeşim bu 1000. Konu. Artık sıkılıyorum. Teknoloji olsa basit soruları anlarım. Böyle konular 1 değil ki. Her saat var. Sistemim ne kadar diyenler var. Aynı indirimi 3 kere açan açılmasına rağmen açan … yani her zaman olması usandırıyor
Burası bi forum bilmediklerimizi yada merak etmediklerimizi sormak için var olan bi yer hocalara ulaşamadığımdan yazmış olabilirim bence vede bu konulardan çok rahatsız oluyosan girmek zorunda değilsin

Max imre

80+ Bronze
Fizik dersimin ortalamı 43 bazı arkadaşlarım 50 üstü olması gerekiyor diyor fizik yüzünden teşekkür alamayacakmıyım ? 10. sınıfım
Dostum fizik hocasıyla konuş ''hocam ortalamam 73 teşekkürü kaçırıyorum fizik ortalamasından dolayı biraz yükseltip 50'ye tamamlayabilir misiniz?'' de. Muhtemelen 50 yapar hem çok bir şey değil 7 puan artıracak alt tarafı 100 yapın demeyeceksin ki.

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Dostum fizik hocasıyla konuş ''hocam ortalamam 73 teşekkürü kaçırıyorum fizik ortalamasından dolayı biraz yükseltip 50'ye tamamlayabilir misiniz?'' de. Muhtemelen 50 yapar hem çok bir şey değil 7 puan artıracak alt tarafı 100 yapın demeyeceksin ki.
Her hoca tamamlamıyor işte sorun orda

byfatih44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Belge önemli değil şu an üniversite 4. sınıftayım 11. ve 12. sınıflarda benim matematiğim 50'nin altında kaldığı için 4 dönem belge alamamıştım :D önemli olan ortalama yani kafana takma üniversite sınavında puanın eklenirken aldığın belgeleri değil ortalamanı hesaplıyorlar.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Git bunu hocana sor burayı ne diye meşgul ediyorsun ki? Bunu komşuna bile sorabilirsin. Ne boş konular bunlar. Bu forumun hiç mi kuralı yok hiç mi standardı yok?
Hakikaten çok boş konu. Yahu bunun internette cevabı var zaten. Ne diye gelip konu açıyorsun arkadaş?

Top Bottom