Bütün derslerin 50 nin üstü olması lazım ve genel ortalamanın 70 ve üstü olması gerek belge almak içinFizik dersimin ortalamı 43 bazı arkadaşlarım 50 üstü olması gerekiyor diyor fizik yüzünden teşekkür alamayacakmıyım ? 10. sınıfım
neden bu kadar agresifsin dostum sanki adam sistem tavsiye üzerinden açtı konuyu bilgi almak için yazmışGit bunu hocana sor burayı ne diye meşgul ediyorsun ki? Bunu komşuna bile sorabilirsin. Ne boş konular bunlar. Bu forumun hiç mi kuralı yok hiç mi standardı yok?
Kardeşim bu 1000. Konu. Artık sıkılıyorum. Teknoloji olsa basit soruları anlarım. Böyle konular 1 değil ki. Her saat var. Sistemim ne kadar diyenler var. Aynı indirimi 3 kere açan açılmasına rağmen açan … yani her zaman olması usandırıyorneden bu kadar agresifsin dostum sanki adam sistem tavsiye üzerinden açtı konuyu bilgi almak için yazmış
öyle bişey var kankamBöyle bir şey yok bildiğim kadarıyla
Burası bi forum bilmediklerimizi yada merak etmediklerimizi sormak için var olan bi yer hocalara ulaşamadığımdan yazmış olabilirim bence vede bu konulardan çok rahatsız oluyosan girmek zorunda değilsinKardeşim bu 1000. Konu. Artık sıkılıyorum. Teknoloji olsa basit soruları anlarım. Böyle konular 1 değil ki. Her saat var. Sistemim ne kadar diyenler var. Aynı indirimi 3 kere açan açılmasına rağmen açan … yani her zaman olması usandırıyor
Dostum fizik hocasıyla konuş ''hocam ortalamam 73 teşekkürü kaçırıyorum fizik ortalamasından dolayı biraz yükseltip 50'ye tamamlayabilir misiniz?'' de. Muhtemelen 50 yapar hem çok bir şey değil 7 puan artıracak alt tarafı 100 yapın demeyeceksin ki.Fizik dersimin ortalamı 43 bazı arkadaşlarım 50 üstü olması gerekiyor diyor fizik yüzünden teşekkür alamayacakmıyım ? 10. sınıfım
Her hoca tamamlamıyor işte sorun ordaDostum fizik hocasıyla konuş ''hocam ortalamam 73 teşekkürü kaçırıyorum fizik ortalamasından dolayı biraz yükseltip 50'ye tamamlayabilir misiniz?'' de. Muhtemelen 50 yapar hem çok bir şey değil 7 puan artıracak alt tarafı 100 yapın demeyeceksin ki.
Hakikaten çok boş konu. Yahu bunun internette cevabı var zaten. Ne diye gelip konu açıyorsun arkadaş?Git bunu hocana sor burayı ne diye meşgul ediyorsun ki? Bunu komşuna bile sorabilirsin. Ne boş konular bunlar. Bu forumun hiç mi kuralı yok hiç mi standardı yok?