Neler Yeni

Ailemi Bilgisayar Almaya Nasıl İkna Ederim?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
ben daha 1yıl telefonsuz giderim. Arayanlar da işi düşünce arıyor zaten discord+instagram yetiyor bana
Benim 1.5 yıl olacak 😁 . Tel kamerası bozuk olduğu için whatsapp da bağlayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam ya baba tarafinda kuzenimi 8. Sinifta ozel okula aldilar %0.7 lik dilime girdi
Notlar Balon oluyor.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470
Açıkçası benim de kuzenim yeni bilgisayarıyla hava atmaya çalışmıştı.Velettir diyerek takmamıştım sen de takma.

Lgs de olmadi iste her ozel okul oyle degil
Özel Fen lisesine mi gittiniz?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Açıkçası benim de kuzenim yeni bilgisayarıyla hava atmaya çalışmıştı.Velettir diyerek takmamıştım sen de takma.

Benim kuzenim de yeni pc aldı ama hiç hava atmadı. Genelde hayatta hiç bir başarısı olmamış kişiler ve veletler küçük şeylerle hava atıyorlar. Bilgisayarla hava atmak hiç mantıklı değil. Bilgisayarının olması havalı olmanı sağlamaz. Çok saçma.

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470
Bak baba zaten lgsden çok iyi bir puan almışım arkadaşlarım beni kıskandırmak için oyundayken fotolar felan atıyor ve geçen online sınavda bilgisayarım çöktü felan öğretmenlerimde beni bir daha sınav yapamadı lütfen bana pc alırmısın

ZınK

80+

Hayir suan devlet okulu fen lisesindeyim

-CrawL

80+ Gold
Benim 1.5 yıl olacak 😁 . Tel kamerası bozuk olduğu için whatsapp da bağlayamıyorum.

Notlar Balon oluyor.
oooo sen ne diyorsun bendeki telefonun zırt pırt ön ekran çıkıyordu tenefüste telefon topluyordum

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Bence en iyisi online dersleri ve sınavları bahane et. Sınavdayken pc çöktü filan de illaki alacaklardır.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
oooo sen ne diyorsun bendeki telefonun zırt pırt ön ekran çıkıyordu tenefüste telefon topluyordum
Senin yine iyi benim ekran habire saçma sapan yerler basıyordu whatsapp da arkadaşlarla konuşamıyorum, ara ara yazıyorum ama yine ekran kafayı yiyor (bütün İphone telefonlarımda yaşadığım olay).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,499
Üyeler
168,456
Son üye
zyl0x
Top Bottom