- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam ya baba tarafinda kuzenimi 8. Sinifta ozel okula aldilar %0.7 lik dilime girdiAga özel okul tam bir balon. Boşverin özel okulu, devlet okullarıyla aynı yönetiliyor.
Yok hocam ya baba tarafinda kuzenimi 8. Sinifta ozel okula aldilar %0.7 lik dilime girdiAga özel okul tam bir balon. Boşverin özel okulu, devlet okullarıyla aynı yönetiliyor.
Benim 1.5 yıl olacakben daha 1yıl telefonsuz giderim. Arayanlar da işi düşünce arıyor zaten discord+instagram yetiyor bana
Notlar Balon oluyor.Yok hocam ya baba tarafinda kuzenimi 8. Sinifta ozel okula aldilar %0.7 lik dilime girdi
Lgs de olmadi iste her ozel okul oyle degilBenim 1.5 yıl olacak. Tel kamerası bozuk olduğu için whatsapp da bağlayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Notlar Balon oluyor.
Açıkçası benim de kuzenim yeni bilgisayarıyla hava atmaya çalışmıştı.Velettir diyerek takmamıştım sen de takma.Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470
Özel Fen lisesine mi gittiniz?Lgs de olmadi iste her ozel okul oyle degil
özeldeyim devlete göre daha disiplinli geldi bana.Aga özel okul tam bir balon. Boşverin özel okulu, devlet okullarıyla aynı yönetiliyor.
Benim kuzenim de yeni pc aldı ama hiç hava atmadı. Genelde hayatta hiç bir başarısı olmamış kişiler ve veletler küçük şeylerle hava atıyorlar. Bilgisayarla hava atmak hiç mantıklı değil. Bilgisayarının olması havalı olmanı sağlamaz. Çok saçma.Açıkçası benim de kuzenim yeni bilgisayarıyla hava atmaya çalışmıştı.Velettir diyerek takmamıştım sen de takma.
Özel Fen lisesine mi gittiniz?
Bak baba zaten lgsden çok iyi bir puan almışım arkadaşlarım beni kıskandırmak için oyundayken fotolar felan atıyor ve geçen online sınavda bilgisayarım çöktü felan öğretmenlerimde beni bir daha sınav yapamadı lütfen bana pc alırmısınSelam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470
Hayir suan devlet okulu fen lisesindeyimAçıkçası benim de kuzenim yeni bilgisayarıyla hava atmaya çalışmıştı.Velettir diyerek takmamıştım sen de takma.
Özel Fen lisesine mi gittiniz?
oooo sen ne diyorsun bendeki telefonun zırt pırt ön ekran çıkıyordu tenefüste telefon topluyordumBenim 1.5 yıl olacak. Tel kamerası bozuk olduğu için whatsapp da bağlayamıyorum.
Notlar Balon oluyor.
Ders notların da çok iyi maddi durumunda iyi gözüküyor bence biraz daha ısrar etSon Cümleyi oku Babam Şirket Müdürü
Senin yine iyi benim ekran habire saçma sapan yerler basıyordu whatsapp da arkadaşlarla konuşamıyorum, ara ara yazıyorum ama yine ekran kafayı yiyor (bütün İphone telefonlarımda yaşadığım olay).oooo sen ne diyorsun bendeki telefonun zırt pırt ön ekran çıkıyordu tenefüste telefon topluyordum
Knk durumunuz varsa babana söyle o yazdırsın okula seni çok saçma degilmi biriktirdigin para var demiştin git güzel bi sistem topla bide hangi lise fen lisesiye acaba hangisi die sorim dedim?Hayir suan devlet okulu fen lisesindeyim