saklicaksin aga onlar icin birsey yapamassin tamam diiyp geciceksin degistiremezsin aileni onlara gore dogru olan bu ve onlarda boyle gormuslerBizimkiler öyle değil işte aga
ben o konuda biraz sansliydim agt kuryenin araci bozulmustu biryerde bulusup almistim rica edersen eve degil baska biryerde bulusup yapa bilirisin su yasaklar bitsin kuryenin cep numarasini agtden alabilirsin ranedvuda al gun olarak 1gun oncede adami ara soyle anlayisla karsilicaktirSaklayamam işte aga eve kargo gelecek görürler illaki
benimkiler bilmiyor ne gerek var ki xDAileler genelde öyle. Beni ailem tutmasa herhalde ayda al-sat gibi şeylerle 3k filan rahat kazanırdım herhalde
al geç gelince alıp kıracak değiller yaAilemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
Her aile aynı değil.Al bir şey olmaz benim kardeşim 6. sınıfa gidiyor onun bile kartı var
kendi kartlarına izin veriyor demişsin onu kullan o zamanÖyle diyorlar işte alırsa kirarim falan canım çok sıkıldı ya bu olaya