Neler Yeni

AİLEMİ YATIRIM HESABI AÇMAYA NASIL İKNA EDERİM

Reaksiyon skoru
30
arkadaşlar midas diye bir uygulama var biliyorsunuzdur ben nasıl ailemi bu uygulamaya üye yapmaya ikna ederim?devlet onayı falan varsa linkini atarsanız belki ozaman güvenebilirler

arkadaşlar midas diye bir uygulama var biliyorsunuzdur ben nasıl ailemi bu uygulamaya üye yapmaya ikna ederim?devlet onayı falan varsa linkini atarsanız belki ozaman güvenebilirler

Listeden "MİDAS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ" seç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 18 yasından kücüksen ve Borsa hakkında bir bilgin yoksa girmeni Kesinlikle Tavsiye etmiyorum.

Ben Mesela sadece Babamın dediği hisseleri alıyorum oda zaten 15 20 yılı askın borsanın içimde.

Borsa Yüzünden intihar eden insanlar dahi var, İyice öğrenmeden girmemek lazım.

Midas harici güvenilir uygulama var mı? Ya da midas'dan mı almalıyım?

Listeden "MİDAS MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ" seç.

Bu arada 18 yasından kücüksen ve Borsa hakkında bir bilgin yoksa girmeni Kesinlikle Tavsiye etmiyorum.

Ben Mesela sadece Babamın dediği hisseleri alıyorum oda zaten 15 20 yılı askın borsanın içimde.

Borsa Yüzünden intihar eden insanlar dahi var, İyice öğrenmeden girmemek lazım.
uygulama kesin güvenilir dimi

Midas harici güvenilir uygulama var mı? Ya da midas'dan mı almalıyım?
bence suan en iyisi midas hem spk onayı olan ilk aracı kurum diye biliroyrum

abi mesela 1000 TL yatırsam cok pis zarar etsem 1000 tlnin üstüne borçanlanma gibi bir olay var mı
1000tl Yatırcaksan ilk Basta THY ye yatır bekle derim ben. YTD Tabii ki.

Borclanma olmuyor diye biliyorum bende bir hisseden zarardayım mesela baskasından Karda oldugum halde çekemiyor diğer hissenin zararına sayıyorlar cünkü.

1000tl Yatırcaksan ilk Basta THY ye yatır bekle derim ben.

Borclanma olmuyor diye biliyorum bende bir hisseden zarardayım mesela baskasından Karda oldugum halde çekemiyor diğer hissenin zararına sayıyorlar cünkü.
ozaman benim için pek sıkıntı değil abi yatırırım 1000 tl en fazla kaybedersem hepsini çok zor bir ihtimal ama direk çıkarım borsadan hem tecrübe olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,859
Üyeler
173,427
Son üye
efkanmutlu
Geri