Neler Yeni

Ailemi Bilgisayar Almaya Nasıl İkna Ederim?

-CrawL

80+ Gold
en sinir oldugum insan tipi
valla bende senle yaşıtım. Notlarım çok iyi değil 8.sınıf 77ortalama lgs %19dilimle geçtim. Telefonum aşırı eskiydi. Sonra dedim telefon alcagınıza pc alın. İşlerimi pcden hallederim dedim.Aldım pc yi. (şuan telefonum yok kim aramış kim mesaj atmış umrumda değil mesajlarıma discordtan bakıyorum 3aydır telefonum yok) halimden memnunum

ZınK

80+
Cuma günü bursluluk sinavim var zaten online olarak %60 almistim en kotu bu sinavla birlikte eğer arttirirsam alacaklarini dusunuyorum

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
valla bende senle yaşıtım. Notlarım çok iyi değil 8.sınıf 77ortalama lgs %19dilimle geçtim. Telefonum aşırı eskiydi. Sonra dedim telefon alcagınıza pc alın. İşlerimi pcden hallederim dedim.Aldım pc yi. (şuan telefonum yok kim aramış kim mesaj atmış umrumda değil mesajlarıma discordtan bakıyorum 3aydır telefonum yok) halimden memnunum
Ben 11. sınıfım telefonum bozulduğu için telefon alacaktım dedim ben telefon kullanmıyorum onun yerine pc alalım dedim onu da alamadım :cry:. Neyse işe başladım yakında alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cuma günü bursluluk sinavim var zaten online olarak %60 almistim en kotu bu sinavla birlikte eğer arttirirsam alacaklarini dusunuyorum
İnşallah kardeşim.

TALHA MURAT

80+ Silver
ben geçen sene girdim tam lgsye girenlerin yoğun zamanına denk geldi ben 343.70 puan ile %22 dilimine girdim istesem daha iyi sonuç çıkarırdım matematik bitirdi yapamadıklarını salladım rahat toplam 10 soru salladım belki fazla çok yanlış çıktı ve puan düşüt ona rahmen elimde oyuncu bilgisayarı var şöyle de ben sizden ömrümde tek bir tane bir şey istedim sebebi ne almamanızın de .

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470

İkna etme, aileleri zorlamayın.

ZınK

80+
ben geçen sene girdim tam lgsye girenlerin yoğun zamanına denk geldi ben 343.70 puan ile %22 dilimine girdim istesem daha iyi sonuç çıkarırdım matematik bitirdi yapamadıklarını salladım rahat toplam 10 soru salladım belki fazla çok yanlış çıktı ve puan düşüt ona rahmen elimde oyuncu bilgisayarı var şöyle de ben sizden ömrümde tek bir tane bir şey istedim sebebi ne almamanızın de .
Hocam ben 470 aldim sirf uzaktan egitimde devlet okulu kotu yonetiyor diye ozel okula alma cabasindalar

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam, bu yaziklarini ailene anlat. Arkadaslarindan ayri kaldigini, isini gormedig8ni derslerini bozmayacagini anlat.

TALHA MURAT

80+ Silver
Hocam ben 470 aldim sirf uzaktan egitimde devlet okulu kotu yonetiyor diye ozel okula alma cabasindalar
ben devlet okulunda okuyorum özel okulda okuyan arkadaşlarımdan daha iyi derslerim.

-CrawL

80+ Gold
Ben 11. sınıfım telefonum bozulduğu için telefon alacaktım dedim ben telefon kullanmıyorum onun yerine pc alalım dedim onu da alamadım :cry:. Neyse işe başladım yakında alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah kardeşim.
ben daha 1yıl telefonsuz giderim. Arayanlar da işi düşünce arıyor zaten discord+instagram yetiyor bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,754
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom