Neler Yeni

Ailemi Bilgisayar Almaya Nasıl İkna Ederim?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
hocam işte benim en nefret ettiğim huyum biri bana sesini yükseltse hemen ağlıyorum elimde değil.
Neden sana sesini yükseltiyor?
hocam iokbs dolasıyla aylık 310 TL alıyorum şuana kadar istediğim bilgisayarın yarısına kadar biriktirdim anneannemde sagolsun her gittiğimde 100 200 TL veriyor ama onu özel okul param diye biriktiriyorum
Hocam daha ne istiyorsun?

ZınK

80+

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
yok hocam daha 5.sınıf üzmek istemem
Kuzenin mi 5.sınıf?
Hocam bende büyük sandım ya. :(
Bir şey olmaz daha çocuk. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

o parayı harcamıyorum ki hocam o parayı biz ailemle en başından beri özel okul diye konuştuk
Tamamdır harcama.
Zaten kendi okul paranı biriktirmişsin.
Sadece baban ile konuşacaksın. Arada anneni de araya sok. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470
Arkadaşlarınla oyun oynamak istediğini söyle artık beni çağırmıyolsr bile vb şeyler söyle bence seni anlarlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
fıstık
eğer bğtçen az ise babanın kafasındakı fiyatı söyle ona göre sistem önerebilirim ama en iyisi git çevrendeki internet kafeleri araştır ben 1600 gtx 750 ti li full set bilgisayar aldım monitorfln

PuMaT

80+ Bronze
Olmazsa yarına anneme söylerim hocam daha önce ters tepti ama bu sefer konuşmayı düşünüyorum
Dersler üzerinden git. Anladığım kadarıyla çok ahım şahım bir PC de istemiyorsun. Maddi durumunuzda iyi. Derslerde sıkıntı çıkardığını anlatman bile yeterli olur bence.

ZınK

80+
Arkadaşlarınla oyun oynamak istediğini söyle artık beni çağırmıyolsr bile vb şeyler söyle bence seni anlarlar
Dedim hocam bana senin zaten oyun oynamanı istemiyoruz dediler

eğer bğtçen az ise babanın kafasındakı fiyatı söyle ona göre sistem önerebilirim ama en iyisi git çevrendeki internet kafeleri araştır ben 1600 gtx 750 ti li full set bilgisayar aldım monitorfln
yok hocam ben babama baba ben 10 bin liralık pc istesem bile tamam der onların tek derdi beni özel okula almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.

yok hocam ben babama baba ben 10 bin liralık pc istesem bile tamam der onların tek derdi beni özel okula alma
Haksızlık etmişler sana herkesin hakkı oyun oynayabilmek umarım ikna edersin kardeşim

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470
Bunda utanılacak bir şey yok. 11. Sınıfım ve laptopum 10 yıllık Minecraft ve çok düşük sistem gerektiren oyunlar oynuyorum. derslerim yüzünden Pc alamıyorum. 15 tatilde işe girdim kendi paramla Pc toplayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
fıstık

yok hocam ben babama baba ben 10 bin liralık pc istesem bile tamam der onların tek derdi beni özel okula almak
bak seni özel okula almak istiyorlarmı bu demekki alileni yeterince ders konusunda tatmin edemiyrsun git dersine çalış o zaman alırlar ve ailene ders konusunda ahlak konusunda falan tatmin et alieni böbürlendir sonra tekrar konuşursun ve ağer gerçekten dedigin gibi bir zeki bir ögrenciysen anlamış olman lazım bizim bir arkadaş vardi 7 8 tane zayıf getirdi çoçuğu özele bir aldılar hooop ortalaması 90 oldu yani özel okullar çoçugun gerçek potansielini engeller

ZınK

80+
Haksızlık etmişler sana herkesin hakkı oyun oynayabilmek umarım ikna edersin kardeşim
aynen hocam bıktım artık lgsden beri özel okul özel okul hayatım ders özel hoca ödev akşam 1 saat video izleme sonra tekrar aynı şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,733
Üyeler
168,487
Son üye
burakx00
Top Bottom