Neler Yeni

Ailemi Bilgisayar Almaya Nasıl İkna Ederim?

ZınK

80+
bak seni özel okula almak istiyorlarmı bu demekki alileni yeterince ders konusunda tatmin edemiyrsun git dersine çalış o zaman alırlar ve ailene ders konusunda ahlak konusunda falan tatmin et alieni böbürlendir sonra tekrar konusursun
hocam yüzde 60 burs aldım istediklerinden de fazla ona rağmen hala çalış diyorlar

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470
Artık iyice bıkıp usandığını söyle, sürekli dile getir başka yapacak bişey yok. Öyle aman uçuk 3080 falan isteme normal 1650 super 10100f gibi f/p sistem iste ki ailen de sıcak baksın.

Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470
Yazları biryerlede çalışıp ailene yardımcı olursan pc teklifini daha çok değerlendireceklerdir her şey ders çalışmayla iyi puanlar almayla olmuyor maalesef bazen hayata atılmak da insanın değerini artırıyor

ZınK

80+
Artık iyice bıkıp usandığını söyle, sürekli dile getir başka yapacak bişey yok. Öyle aman uçuk 3080 falan isteme normal 1650 super 10100f gibi f/p sistem iste ki ailen de sıcak baksın.
yok hocam pollux 3t 10 almak istiyorum

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
yok hocam pollux 3t 10 almak istiyorum
Şimdi üstteki yazıları da okudum da ailen sana alır ancak anladığım kadarıyla ders çalışmayı bırakırsın endileleri var.
Süreli oynarım de, hem çalışır hem oynarım de. Kendimden örnek veriyim 9. Sınıf Fen lisesi öğrencisiyim. Ödevlerim bitmeden pc başına geçmem veya ders çalışmadan.

Ozmanya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Ozan
Biraz tuhaf gelebilir ama açtığın bu konuyu onlara gösterebilirsin bence.

hocam maddiyat konusunda sıkıntı yok çalışsam para kazansamda onlara vereceğim
Yani maddiyat olsun olmasın çalışdığını gören ailen sana daha çok önem vermeye başlayacaktır diye düşünüyorum paunların iyiyimiş dediğim gibi birde yazları işte çalışsan ailenin gözüne girersin bence
22 yaşındayım kendimden ve çevremden bunu tecrübe edindim çalışınca insan ailesi diyor çocuğum büyüyor artık hayata atılıyor kendi ayakları üzerinde durmayı öğreniyor gibisinden düşünüyorlar bir işte çalışma olayını düşün bir derim ben

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Biraz tuhaf gelebilir ama açtığın bu konuyu onlara gösterebilirsin bence.
Kendisinin göstermesi pek işe yaramaz. Onun haberi yokmuş gibi başkası gösterse ailesi için daha dramatik olur.

Top Bottom