Neler Yeni

Ailemi Bilgisayar Almaya Nasıl İkna Ederim?

ZınK

80+
Yani bu konular çokça açıldı, biz de forum ahalisi olarak sıkıldık ama sana şöyle diyim. İşte bak şöyle kazandım bu da bunun ödülü olsun bilgisayar 10 senelik kullanılmıyor kasıyor falan de işte bana yeni pc alalım valla çok lazım hem ders için hem de ara sırada oyun için kullanacağım ama her şeyi dozunda yapacağım de olur belki. İyi gecelr.
Oyun dersem almazlar ailem önceliğimiz seni özel okula yazdırmak diyor bursluluk sınavlarına giriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailen bilgisayar alırsan eğer derslerinin düşeceğine inanıyor ondan almıyorlardır veya istediğin bilgisayar gerçekten çok pahalıdır.
Pollux 3t 10 hocam sadece ramlerini 16 gb yapıcam

Son Cümleyi oku Babam Şirket Müdürü
Deki Hem Kasıyor Ebada Bozuk Oyun Desem Arkadaş Çagırıyor Utanıyorum Demeye Kuzenim Desem Kendincene Hava Atıyor Bende Bir Pc Sahibi Olmak İstiyorum Desen Olabilir

Durumun iyiyse alırlar merak etme.
Zaten hiçbir baba oğlunun veya kızının fark etmez üzülmesini istemez.
Çok haklısın

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Oyun dersem almazlar ailem önceliğimiz seni özel okula yazdırmak diyor bursluluk sınavlarına giriyorum

Bilemem ben tavsiyemi verdim fourmda bunca konuları da çok gördüm sonuçta biz aileni senden iyi bilemeyiz iş gene sana düşüyor.

ZınK

80+
Deki Hem Kasıyor Ebada Bozuk Oyun Desem Arkadaş Çagırıyor Utanıyorum Demeye Kuzenim Desem Kendincene Hava Atıyor Bende Bir Pc Sahibi Olmak İstiyorum Desen Olabilir
Hocam utanıyorum babamdan vallahi mızacı biraz sert ters tepmesini istemem

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Diğerlerinin de dediği gibi derslerime giremiyorum sorun yaşıyorum bazen diyebilirsin maddi durumları da iyi zaten büyük ihtimal alırsın.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

ZınK

80+
Diğerlerinin de dediği gibi derslerime giremiyorum sorun yaşıyorum bazen diyebilirsin maddi durumları da iyi zaten büyük ihtimal alırsın.
hocam iokbs dolasıyla aylık 310 tl alıyorum şuana kadar istediğim bilgisayarın yarısına kadar biriktirdim anneannemde sagolsun her gittiğimde 100 200 tl veriyor ama onu özel okul param diye biriktiriyorum

Durumunu mızmızlandan , ağlamadan kısaca üzülmeden açıklarsan istediğini yaparlar.
Neyden utanıyorsun?
hocam işte benim en nefret ettiğim huyum biri bana sesini yükseltse hemen ağlıyorum elimde değil.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar

kanka sadece şunu diyeceksin, ders çalışamıyorum, geçen gün sınavda kapandı bilgisayar.
Yeni bilgisayar almamız gerekiyor anne - baba.
Derslerine önem veriyorlarsa alırlar ama senin istediğini biraz fazla görebilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,733
Üyeler
168,487
Son üye
burakx00
Top Bottom