Ömer 34242432
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,810
Sanal kart olustur onu kullan.
Gizli al veya içine para atıp kullanabildiğin bir kart diye anlat normal kredi kartı sanmışlar glbAilemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
Hocam csgo trade yaptım bir yandan da kampanyalarla envanterimi büyüttüm Allah da yardım etti sağlam envanter yaptık hedef bıçakNe ticareti hocam neyden kazandınız 600 TL yi
Usta kartı alabildin mi bende istiyorum ama yok izin vermiyorlarAilemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
Usta kartı alabildin mi bende istiyorum ama yok izin vermiyorlar
çalısıyo bu taktikBabandan sık sık kartını iste, söylenince de kart çıkartsak benle uğraşmazsın de.
Ne güzel onların kartından harcaman için izin vermişler işteAilemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
Katılıyorum kargoyu özellikle takip et evinin adresinden başka bir adrese gelmesini sağla ve kartı al saklaonlara söylemeden almayı dene.
Bende papara kart var ailene danışmana gerek yok papara dediğin şey banka kartı değil, kredi kartı değil. İnternetten başvuru yap anında onaylanıp bir hafta içinde gelen ücretsiz bir şey.Ailemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
Yok knk çıkarmadımUsta kartı alabildin mi bende istiyorum ama yok izin vermiyorlar
Her istediğimi alamıyorum zaten ama buna da şükürNe güzel onların kartından harcaman için izin vermişler işte
Ben babamın kartını alamıyorum diye papara aldım
Katılıyorum kargoyu özellikle takip et evinin adresinden başka bir adrese gelmesini sağla ve kartı al sakla
Sakın kiralama filan yapma başın yanar uyarayım
Sağolun şimdi eskisi kadar istemiyorumBende papara kart var ailene danışmana gerek yok papara dediğin şey banka kartı değil, kredi kartı değil. İnternetten başvuru yap anında onaylanıp bir hafta içinde gelen ücretsiz bir şey.