Ailemi papara kart almaya nasıl ikna ederim

Babandan sık sık kartını iste, söylenince de kart çıkartsak benle uğraşmazsın de.

Ailemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
Gizli al veya içine para atıp kullanabildiğin bir kart diye anlat normal kredi kartı sanmışlar glb

Ne ticareti hocam neyden kazandınız 600 TL yi
Hocam csgo trade yaptım bir yandan da kampanyalarla envanterimi büyüttüm Allah da yardım etti sağlam envanter yaptık hedef bıçak

Eğer kargodan anlaşılır diyorsan ararsın adamları anlaşırsın yapamam dersen şoktan İninal al

Ailemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
Usta kartı alabildin mi bende istiyorum ama yok izin vermiyorlar

Ne güzel onların kartından harcaman için izin vermişler işte
Ben babamın kartını alamıyorum diye papara aldım

Bende papara kart var ailene danışmana gerek yok papara dediğin şey banka kartı değil, kredi kartı değil. İnternetten başvuru yap anında onaylanıp bir hafta içinde gelen ücretsiz bir şey.

Usta kartı alabildin mi bende istiyorum ama yok izin vermiyorlar
Yok knk çıkarmadım
Ne güzel onların kartından harcaman için izin vermişler işte
Ben babamın kartını alamıyorum diye papara aldım
Her istediğimi alamıyorum zaten ama buna da şükür
Katılıyorum kargoyu özellikle takip et evinin adresinden başka bir adrese gelmesini sağla ve kartı al sakla
Sakın kiralama filan yapma başın yanar uyarayım
Bende papara kart var ailene danışmana gerek yok papara dediğin şey banka kartı değil, kredi kartı değil. İnternetten başvuru yap anında onaylanıp bir hafta içinde gelen ücretsiz bir şey.
Sağolun şimdi eskisi kadar istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,938
Üyeler
184,082
Son üye
AgentSoul
Geri