Neler Yeni

Ailemi papara kart almaya nasıl ikna ederim

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Ömer Fasd
Sanal kart olustur onu kullan.

whoamii

80+ Silver
Babandan sık sık kartını iste, söylenince de kart çıkartsak benle uğraşmazsın de.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ailemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
Gizli al veya içine para atıp kullanabildiğin bir kart diye anlat normal kredi kartı sanmışlar glb

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Ne ticareti hocam neyden kazandınız 600 TL yi
Hocam csgo trade yaptım bir yandan da kampanyalarla envanterimi büyüttüm Allah da yardım etti sağlam envanter yaptık hedef bıçak

efay144

80+ Silver
Eğer kargodan anlaşılır diyorsan ararsın adamları anlaşırsın yapamam dersen şoktan İninal al

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Ailemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
Usta kartı alabildin mi bende istiyorum ama yok izin vermiyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ne güzel onların kartından harcaman için izin vermişler işte
Ben babamın kartını alamıyorum diye papara aldım

Omnissiah

80+ Bronze
Bende papara kart var ailene danışmana gerek yok papara dediğin şey banka kartı değil, kredi kartı değil. İnternetten başvuru yap anında onaylanıp bir hafta içinde gelen ücretsiz bir şey.

Tre-x

80+ Silver
Usta kartı alabildin mi bende istiyorum ama yok izin vermiyorlar
Yok knk çıkarmadım
Ne güzel onların kartından harcaman için izin vermişler işte
Ben babamın kartını alamıyorum diye papara aldım
Her istediğimi alamıyorum zaten ama buna da şükür
Katılıyorum kargoyu özellikle takip et evinin adresinden başka bir adrese gelmesini sağla ve kartı al sakla
Sakın kiralama filan yapma başın yanar uyarayım
Bende papara kart var ailene danışmana gerek yok papara dediğin şey banka kartı değil, kredi kartı değil. İnternetten başvuru yap anında onaylanıp bir hafta içinde gelen ücretsiz bir şey.
Sağolun şimdi eskisi kadar istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,168
Üyeler
160,959
Son üye
VicdansızSabuha
Top Bottom