Ailemi papara kart almaya nasıl ikna ederim

ailen olmasa bile papar kart alabilirsin hatta ogrenci belgesi+ikametkah+kimlik alip isbankasi ilk imza kartinida alabilirsin ben ailemden izinsiz aldim birseyde diyemediler
Bizimkiler öyle değil işte aga

saklicaksin aga onlar icin birsey yapamassin tamam diiyp geciceksin degistiremezsin aileni onlara gore dogru olan bu ve onlarda boyle gormusler
Saklayamam işte aga eve kargo gelecek görürler illaki

Saklayamam işte aga eve kargo gelecek görürler illaki
ben o konuda biraz sansliydim agt kuryenin araci bozulmustu biryerde bulusup almistim rica edersen eve degil baska biryerde bulusup yapa bilirisin su yasaklar bitsin kuryenin cep numarasini agtden alabilirsin ranedvuda al gun olarak 1gun oncede adami ara soyle anlayisla karsilicaktir

Papara lite alabilirsin teknosadan falan haberleri de olmaz.

Aileler genelde öyle. Beni ailem tutmasa herhalde ayda al-sat gibi şeylerle 3k filan rahat kazanırdım herhalde
benimkiler bilmiyor ne gerek var ki xD
bende ticarete başladım şuan çok şükür 600tlye yakın steam envanterim var 0dan kazandığım

benimkiler bilmiyor ne gerek var ki xD
bende ticarete başladım şuan çok şükür 600tlye yakın steam envanterim var 0dan kazandığım
Ne ticareti hocam neyden kazandınız 600 TL yi

Ailemi nasıl ikna ederim diyorlar ki senin ne işin var kartla lise öğrencisin diyorlar ihtiyacın olursa bizim kartları kullanırsın falan diyorlar ben nasıl ikna edeceğim şimdi taktik verin
al geç gelince alıp kıracak değiller ya

Al bir şey olmaz benim kardeşim 6. sınıfa gidiyor onun bile kartı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,600
Üyeler
184,188
Son üye
freedomxx
Geri