Arama sonuçları: *

• Users: sveaz
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sveaz

Mezuna kalmak ya da kalmamak / Üniversite Tercihleri

dostum mezuna kalınacak bir eğitim sistemi kaldığını düşünmüyorum ben bende bu sene mezundum allahtan benim istediğim sıralamam gelşdi eğer içini rahatlatıckasa denizli gerçekte okunabilecek kampüsü vs güzel olan bir üniversite arkadaşım orda mekatronik okuyor yanına gittiğimde gerçekten güzel...
  2. sveaz

Bursa Uludağ vs Eskişehir Teknik vs Dokuz Eylül

kanka bursalı olduğumdan övmüyorum cidden bursa gibi bir sanayi kentinde makine müh. okursan aşırı kolay staj ve iş bulursun bursaya gelirsen dediğimi daha iyi anlarsın her yer sanayi çünkü :D
  3. sveaz

TYT konu anlatımlı test kitabı önerisi

kankam dil bilgisi için konu anlatımlı bir kitap almana inan gerek yok youtubede kamplar var 10 günlük max ordan öğrenip çok rahat yaparsın dil bilgisini inan bana
  4. sveaz

TYT konu anlatımlı test kitabı önerisi

kimya için miray bioloji için miray fizik için 3 4 5 matematik 3 4 5 ekstra problem kasıcam demişsin bilgi sarmal problem al sosyal için ekstra bir şey çözmene gerke yok branş denemesi alıp çözersen çok rahat 15 lere çıkarsın türkçe için dil bilgisi bilgi sarmal paragraf için 3 4 5 25 tane...
  5. sveaz

Meslek lisesinde bölüm dersine girmek istemiyorum.

hayır muaf olamazsın ve 2. dönemde nakil gitmek çok zor muhtemelen gidemezsin keşke mobilya bölümüne gitmeseydin inegölde falan okumuyorsan işine yaramaz
  6. sveaz

Anadolu Üniversitesi AÖF mü İstanbul Üniversitesi AUZEF mi?

yönetim bilişim istemleri daha iyi olucaktır önü açık bir bölüm ki çoğu bilgisayar bölümü ile aynı dersleri görüyorlar zaten
  7. sveaz

Ertan Sinan Sahin TYT-AYT Fizik Seti

kanka bende 345 var soru bankası olarak ekstra olarak bide sisnan ertan sahin alıcam sinan hocanın anlatımı çok iyi sürekli dinliyorum kitabı da güzeldir bence
  8. sveaz

Çırak lisesinde kaldığım yerden devam edebilir miyim?

çırak okuluna ben 9. sınıf bittikten sonra geçiliyor en son diye biliyorum ama 10. sınıfta staj görüyorlar çünkü
  9. sveaz

3 ayda tyt halledilir mi?

güzel o zaman devam et
  10. sveaz

3 ayda tyt halledilir mi?

kanka temelin yoksa o kamplar bir işe yaramıyor matematik temelim yoktu rehber matematiin 49 günde tyt mat kitabını bitirdim fakat ne kadar yardımcı oldu bilemem kolay bir osru bankası alıp konu anlatımı izleyip bol bol soru çözersen 3 ayda kola y bir şekilde tyt mat bitirirsin türkçe zaten...
  11. sveaz

YKS için nasıl ders çalışmalıyım?

hocam 24 net yapsam ben muhendisliğe giriyordum bende iyi yaptığınızı düşündüm size önerim biraz geç kalmış olucaksınız ama durumunu varsa dershaneye gidin mümkünse böyle bireysel derslerin olduğu bir yere giderseniz sizin faydanıza olucaktır
  12. sveaz

hocam ayt sayısal netiniz kaç?
  13. sveaz

hocam benim tek böyle gerçekten doğru düzgün çalıştığım ders matematik yapamdığımdan oda türkçede size tavsiyem bir tane paragraf denemesi kitabı alın 345 yayınlarının 25 denemlik mor bir kitabı var yada 0 risk paragraf ta alabilirsiniz 1 tanede dil bilgisi kaynağı alın youtubede birsürü dil...
  14. sveaz

ayt iyi aslında kötü değil ama tyt kötü malesef aytyi bi 40 50 seviyesine tytyi de 80 seviyesine çekebilirsen çok güzel olur bende yks ye çalışıyorum kolay gelsin reis
  15. sveaz

11. SINIF SAYISAL EK KAYNAK ÖNERİSİ

bide bilgi sarmalı problemler kitabı eklersen 10 numara olur ama problemlerin iyiyse al iyi değilse daha düşük bir kitap alabilirsin
  16. sveaz

Ehliyet yazılı elektronik sınavı zor mu?

olum paragraf ta mı çözemiyorsun la kestelden inegöle gittim otobüsle giderken 2 deneme çözmüştüm 84 gibi bişi almıştım heycan falan mı yapıyorsun?
  17. sveaz

Test çözmeye vaktim kalmıyor

yks nin en kötü tarafı da bu eğer mezun öğrencisi veya 12. sınıfa giden bir öğrenci isen seni 9 10 11 sınıflarını eksisksiz böyle mükemmel bir şekilde geçirmiş olarak sayıyorlar ve bu yüzden genellikle konuları çok yüzeysel geçiyorlar ama trdeki okulların ne kadar verimli olduğu malum mesela...
  18. sveaz

OTOMOTİV MÜHENDİSLERİ BURAYA!

reis ona bakılırsa bende yazılım üzerine okudum ama malesef liselerimiz fazla nitelikli olduğu için işe almıyorlar yada kendin iş kuracaksın 1698162814 dershaneye gidiyorum bro ekstra mtok ta var gireceğim yani
  19. sveaz

OTOMOTİV MÜHENDİSLERİ BURAYA!

mekatronik okuyup otomativde çalışabilirsin ama otomativ okuyup mekatroniğin çalıştığı yerlerde çalışamazsın en kapsamlı olan mekatronik mekatroniği öneririm bende arabaları seviyorum otomative gidecektim fakat mekatroniğe gideceğim
  20. sveaz

AMD,ASUS,MSI’da çalışmak için hangi liseyi tercih etmeliyim?

tofaş fen lisesi bende bursalıyım ama lisenin çok bir etkisi yok hangi üniversiteye gittiğine bakıyor mekatronik mühendisliğini tercih edebilirsin
Top Bottom