Neler Yeni

Test çözmeye vaktim kalmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer faruk
arkadaşlar konu anlatımı dinlemekten test çözmeye vaktim kalmıyor bu vakti sizce nasıl ayırabilirim

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
arkadaşlar konu anlatımı dinlemekten test çözmeye vaktim kalmıyor bu vakti sizce nasıl ayırabilirim
yks nin en kötü tarafı da bu eğer mezun öğrencisi veya 12. sınıfa giden bir öğrenci isen seni 9 10 11 sınıflarını eksisksiz böyle mükemmel bir şekilde geçirmiş olarak sayıyorlar ve bu yüzden genellikle konuları çok yüzeysel geçiyorlar ama trdeki okulların ne kadar verimli olduğu malum mesela benim kesinlikle mat temelim yok asla yapamıyorum matematiği dershaneye gidiyorum orda mat dersinde anlatılan birçok şeyi anlamıyorum ekstra olarak matematik temeline çalışmam gerekiyor bu sefer de konularda geride kalıyorum onun için azar işitiyorum ne yapacağımı bilmiyorum eğitim sisteminin en kötü tarafı bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yks nin en kötü tarafı da bu eğer mezun öğrencisi veya 12. sınıfa giden bir öğrenci isen seni 9 10 11 sınıflarını eksisksiz böyle mükemmel bir şekilde geçirmiş olarak sayıyorlar ve bu yüzden genellikle konuları çok yüzeysel geçiyorlar ama trdeki okulların ne kadar verimli olduğu malum mesela benim kesinlikle mat temelim yok asla yapamıyorum matematiği dershaneye gidiyorum orda mat dersinde anlatılan birçok şeyi anlamıyorum ekstra olarak matematik temeline çalışmam gerekiyor bu sefer de konularda geride kalıyorum onun için azar işitiyorum ne yapacağımı bilmiyorum eğitim sisteminin en kötü tarafı bu
bende mezun senemdeyim mateamtiği anlayabiliyorum ama pratik yapamıyorum bide geometri yokmu hiç yapamıyorum

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
bende mezun senemdeyim mateamtiği anlayabiliyorum ama pratik yapamıyorum bide geometri yokmu hiç yapamıyorum
Mezun olup nasıl yetiştiremiyorsun ?
Nasıl çalıştığını günde kaç derse çalıştığını vb. anlatır mısın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer faruk
Mezun olup nasıl yetiştiremiyorsun ?
Nasıl çalıştığını günde kaç derse çalıştığını vb. anlatır mısın ?
günde 3 derse çalışıyorum bazı günler 4 konu anlatımları çoğunlukla 1 saat oluyor ve haliyle 8 saatlik konu çalışması yapmış oluyorum sonrasında zaten 8 saat konu anlatımının vermiş olduğu bir yorgunluk oluyor (konu bilgim 0)

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
günde 3 derse çalışıyorum bazı günler 4 konu anlatımları çoğunlukla 1 saat oluyor ve haliyle 8 saatlik konu çalışması yapmış oluyorum sonrasında zaten 8 saat konu anlatımının vermiş olduğu bir yorgunluk oluyor (konu bilgim 0)
Yaptığın herhangi bir program varsa atar mısın
Ek olarak izlediğin hocalar hangisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer faruk
Yaptığın herhangi bir program varsa atar mısın
Ek olarak izlediğin hocalar hangisi
Program olarak İnternet'e Bi Program buldum nasıl atılıyor bilmiyorjm izlediğim hocalar görkem sahin, kadir gumus, biosem, mert hoca, Altuğ güneş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,783
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop
Top Bottom